Az iden leszek egyetemista, milyen ruhakat szerezzek be es mennyit?
Figyelt kérdés
Szeretnek nagyon noiesen oltozkodni majd. Gyakran hordok most is magassarkut, de nem suliba.
Tapados egyberuhakra gondoltam blezerrel, ponchoval, ilyesmi.
Valami otlet?
2016. ápr. 26. 09:35
1/11 anonim válasza:
Egyetemre miért akarsz k rvának öltözni?
2/11 anonim válasza:
Milyen éghajlatról milyen éghajlatra költözöl?
3/11 anonim válasza:
nem mindegy? azért mert egyetemista leszel miért kéne másként öltözködni, mint eddig? én biztos nem hordanék tapadós egyberuhát blézerrel egy hétköznapi előadásra, de te tudod. ha ez a stílusod, hordd.
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Szerintem igencsak furán és kellemetlenül fogod érezni magad magassarkúban meg tapadós egybe ruhában... nem igazán hordanak ilyesmit az egyetemisták.
6/11 anonim válasza:
Jézusom, a gyakorikérdések szövetnadrágfétises réme visszatért... Könyörgöm, légyszi, nehogy bemenj egy sima előadásra nadrágkosztümben!
7/11 anonim válasza:
ha nem vagy 60 éves, felejts el azt, amit a 3-as írt..
8/11 anonim válasza:
Senkit. Nem. Érdekel. A. Ruhatárad. Már mondtuk.
9/11 anonim válasza:
Én is féltem hogy nem leszek-e furcsa oda a ruhatárammal.
Hát az én szakomon a hippitől a sportoson és a majdnem csövesen át a romantikus nőiesig minden volt.
Senki nem foglalkozik ezzel. Ezt szerettem ott hogy sokfélék voltunk és nem néztek ki senkit emiatt, mert oda már értelmesebb emberek mennek nagyobb számban.
10/11 Sunshinedoll válasza:
Nem tudom, ki hogy van vele, de én ugyanazokkal a ruhákkal mentem egyetemre, mint amikkel elballagtam gimiből :D
Tök fölösleges egy előadásra szűk ruhában meg magassarkúban beülni. Majd rájössz egy 3-4órás előadás után :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!