Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Középiskolás 17 éves lánynak...

Középiskolás 17 éves lánynak ezek a szoknyák túl rövidek iskolába?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Irjatok kort es nemet is, koszi!

2019. jún. 22. 00:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%
Ha az oldalt kinyújtott kezed ujjainál nem ér tovább a szoknya pár centivel, az tuti hogy villantós. Magát valamire tartó lány /nő ilyen rövid szoknyát még buliba se vesz fel kb, nem hogy iskolába/munkába. Nem is praktikus, két lépés után kilóg a valagad, mert felcsúszik. Ha leülsz, ki tudja mit kapsz el, mert kb csupaszon ülsz le. Szerintem igénytelen és ízléstelen, bocs. Pár centivel hosszabban már csinos lenne.
2019. jún. 22. 10:11
 12/21 anonim ***** válasza:
32%

Igen.

Nálunk is volt olyan anno, hogy az egyik tanár hazaküldte a lànyokat akik ilyenben jöttek

2019. jún. 22. 10:25
 13/21 anonim ***** válasza:
50%

2-es vagyok ! Most mi a jó istenért lettem lepontozva?? El mondtam a véleményem neki erre persze, hogy le lettem pontozva, higyjétek el a kérdező sem azt akarta hallani, hogy “áhh túl rövid” meg egyéb kamu dolgokat! Nyilvánvaló, hogy azért beszelitek le a többi lányt és a barátnőiteket is jó ruhadarabokról, hogy ne terelődjön el rólatok az emberek figyelme. Meg amúgy is, mi van ha a mi sulinkban ez teljesen normális ?? Nem tudhatom milyen suliba jár.

Kérdező! Sok ruhadarab van és lesz is ami nagyon be jön a fiuknak de a lány társaid szét szekálnának miatta(amúgy javarészt irigységből), én azt mondom, vegyél fel amit szeretnél és ami tetszik! Persze ha már a 20 éve meg nem ba***tt igazgatónő vagy a maradi igazgató-úr szól érte és tényleg kapsz érte valamit, utána majd csak óvatosabban öltözködj. :) 18/f

2019. jún. 22. 10:30
 14/21 anonim ***** válasza:
80%
Ezek túl rövidek? Nálunk a lányok nagy része ilyenekben jár.
2019. jún. 22. 10:36
 15/21 anonim ***** válasza:

Szerintem túlzás, ha csak 5 centit lenne hosszabb, már ízléses lenne. Amúgy meg nem attól az 5 centitől lesz meleged.

Kor/nem

2019. jún. 22. 10:58
 16/21 anonim ***** válasza:
50%

Miért kell rögtön azt feltételezni hogy egyik nő féltékeny a másikra, csak mert szerinte nem illendő kivillantani a berendezést?:D

Felőlem tangában is járhat az utcán, őt fogja egy suttyó az első sikátorban megerőszakolni, én csak örülök ha nem engem néznek :D

2019. jún. 22. 13:09
 17/21 anonim ***** válasza:
79%

Láttam már hasonló szoknyahosszt én is suliban, én nem viselném, mert kényelmetlenül érezném magam benne.

18/L

2019. jún. 22. 14:57
 18/21 anonim ***** válasza:
12%

Maximum utcaszélre!

Én lennék a tanárod simán kizavarnálak az órámról a pitcsagatyásokkal együtt.

F/41

2019. jún. 22. 16:45
 19/21 anonim ***** válasza:
71%
Akkor biztos velem van a baj, de szerintem ezek nem túl rövid szoknyák, hanem tök normál hosszúságúak. Persze, vigyázni kell vele, hogy ne villants, de ez egyértelmű. Suliba nem biztos, hogy szívesen felvettem volna és nálunk a házirend kb. mindent tiltott (pl. rövid ujjú póló), de amúgy sulin kívül szerintem abszolút vállalható. Az a lényeg, hogy neked tetsszen és jól érezd magad benne.
2019. jún. 22. 18:10
 20/21 anonim ***** válasza:
90%

A mi giminkben belefért, nem volt olyan felszínes a suli légköre, hogy nagy ügyet csináljanak belőle. (mondjuk az első tényleg elég macerásnak tűnik bármilyen tevékenységhez)

28/F

2019. jún. 23. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!