Középiskolás lányok, milyen bugyit hordtok általában?
Én a H&M-ben szoktam alsóneműt venni, többféle is van. Tangám nincs, de olyan van, amilyen teljesen csipke,illetve egyszerűbb pamutalsóim is vannak.
Én akkor is ugyanazt hordom, csak nyilván arra ügyelek ,hogy ne olyat vegyek fel, ami kicsit elszíntelenedett, vagy ilyesmi. :D Nekem az egyszerűbb alsóim is azért jól néznek ki, csinosak.
Mikor mihez van kedvem, vagy attol isis fugg, milyen ruhat veszek fel, mert van, ami csak evvel mutat jol, van amin csak az nem ut at stb stb
Hordok mindenfelet nagyjabol
Vannak sima pamut bugyijaim, ezeket csak akkor hordom, ha menstrualok, akkor ebben a fazonban erzem magam biztonsagban, kenyelmesen
De amugy tangat szoktam inkabb, de nem azt a "csak 3 madzag" fazonut, hanem inkabb azt a brazil tangat vagy mi a jo isten a neve
Meg franciat, abban aludni szoktam inkabb, mert a legtobb nadragban latszik a vonala es az csunya, de kenyelmes
Mivel 1 eve egyutt elek a baratommal, nem erdekel mi van rajtam :D
(Ot se nagyon)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!