Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Középiskolás lányok, milyen...

Középiskolás lányok, milyen bugyit hordtok általában?

Figyelt kérdés
És mi az amit nem szerettek? Mikor ép barátod van/szexuális jellegű tevékenységre kerül sor, akkor is ugyanazt hordod?
2017. márc. 17. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Én a H&M-ben szoktam alsóneműt venni, többféle is van. Tangám nincs, de olyan van, amilyen teljesen csipke,illetve egyszerűbb pamutalsóim is vannak.

Én akkor is ugyanazt hordom, csak nyilván arra ügyelek ,hogy ne olyat vegyek fel, ami kicsit elszíntelenedett, vagy ilyesmi. :D Nekem az egyszerűbb alsóim is azért jól néznek ki, csinosak.

2017. márc. 17. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Sima pamut bugyit. Amit nem szeretek: feleslegesen drága, nem praktikus, kényelmetlen (pl tanga) bugyikat. Nincs barátom, de ha lenne, a kedvéért alkalmanként felvennék szexi fehérnemût, pl. csipkés tangát.
2017. márc. 17. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Franciabugyi, tanga, sima pamutbugyi. Mikor milyen kedvem van. :)
2017. márc. 17. 23:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Sima pamutbugyit hordok,csipkével a szélén.Tangám és franciák is van,de azokat ritkábban veszem fel.
2017. márc. 18. 09:46
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Ha sima pamut bugyirol van szo,akkor Calvin Kleint használok,nekem az vált be a legjobban nagyon puha es kényelmes.Ha pedig tangarol van szo akkor csak a Vivien Vance johet szoba,nagyon szépek es viszonylag kényelmesek is.
2017. márc. 18. 14:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Mikor mihez van kedvem, vagy attol isis fugg, milyen ruhat veszek fel, mert van, ami csak evvel mutat jol, van amin csak az nem ut at stb stb

Hordok mindenfelet nagyjabol

Vannak sima pamut bugyijaim, ezeket csak akkor hordom, ha menstrualok, akkor ebben a fazonban erzem magam biztonsagban, kenyelmesen

De amugy tangat szoktam inkabb, de nem azt a "csak 3 madzag" fazonut, hanem inkabb azt a brazil tangat vagy mi a jo isten a neve

Meg franciat, abban aludni szoktam inkabb, mert a legtobb nadragban latszik a vonala es az csunya, de kenyelmes

Mivel 1 eve egyutt elek a baratommal, nem erdekel mi van rajtam :D

(Ot se nagyon)

18/l

2017. márc. 18. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!