Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ciki a szandál zoknival?

Miért ciki a szandál zoknival?

Figyelt kérdés

Nem értem, mi van abban, ha valaki. Em szereti, ha csupa por és kosz lesz a bőre, lábujja, körmei, vagy nem szereti, ha a melegben megizzad a lába és csúszkál a szandálban?

Ez miért lett mostanában nevetség tárgya?

A kisgyerekek a mai napigvesznek aszandál alá zoknit, mert úgy kényelmesebb, higiénikusabb.

Inkább nevetségesek férfiak nőies ruhákban (cicanadrág, rózsaszín ruhák), vagy a nők mindent megmutató, közönséges ruhákban.

Régen mindenki így hordta a szandált. Honnan indult ez a gúnyolódás?

2019. jún. 10. 14:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
43%
Eléggé vicces érvek vannak itt. Elmondok valamit: férfiaknak - strandon kívül - nem illik mutogatni a lábaikat, mégis léteznek férfi szandálok, és pontosan ehhez való kiegészítő lehet a bokazokni. Ami praktikus és higiénikusabb is. Márpedig azért higiénikusabb, mert a zokni valamennyit fel tud fogni izzadtságból és ezáltal nem tucsakoljuk össze a szandált. Illetve ezáltal nem vagyunk annyira balesetveszélyesek sem. Mégis szabadabbon marad a láb egy sportcipőhöz viszonyítva. Ha valaki csak lazán sétálgat vagy dolgozni megy, még mindig jobban is néz ki a szandál-bokazokni kombináció a bebüdösödő sportcipőnél. Úgyhogy hajrá! ;-)
2019. aug. 12. 19:14
 22/23 anonim ***** válasza:
De miért büdösödne be a sportcipő, hiszen azt is zoknival kell hordani.
2019. aug. 12. 21:16
 23/23 anonim ***** válasza:

Ha valakinek úgy kényelmesebb, hordja úgy, máson nem zavar, de én csak mezítláb szeretem hordani a szandált. Eleve szeretek zokni nélkül lenni jó időben az utcán is, ehhez viszont a szandál a megfelelő lábbeli (esetleg egy vékony vászoncipő).

Én személy szerint megfelelően ápolom a lábamat, mert magamtól is elvárom, nemcsak azért, hogy mit szólnak mások, ha nem ápolt. Tehát még ezzel kapcsolatban sem szólhatnak érte, hogy miért mutogatom a lábujjaimat, lábfejemet férfi létemre.

Az más kérdés, hogy ahol elegánsan kell megjelenni, akkor időjárástól függetlenül felveszek zoknit, de akkor már zárt cipőt veszek fel hozzá. Ugyanez a helyzet hűvös időben is.

2020. nov. 23. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!