Miért ciki a szandál zoknival?
Nem értem, mi van abban, ha valaki. Em szereti, ha csupa por és kosz lesz a bőre, lábujja, körmei, vagy nem szereti, ha a melegben megizzad a lába és csúszkál a szandálban?
Ez miért lett mostanában nevetség tárgya?
A kisgyerekek a mai napigvesznek aszandál alá zoknit, mert úgy kényelmesebb, higiénikusabb.
Inkább nevetségesek férfiak nőies ruhákban (cicanadrág, rózsaszín ruhák), vagy a nők mindent megmutató, közönséges ruhákban.
Régen mindenki így hordta a szandált. Honnan indult ez a gúnyolódás?
Ha valakinek úgy kényelmesebb, hordja úgy, máson nem zavar, de én csak mezítláb szeretem hordani a szandált. Eleve szeretek zokni nélkül lenni jó időben az utcán is, ehhez viszont a szandál a megfelelő lábbeli (esetleg egy vékony vászoncipő).
Én személy szerint megfelelően ápolom a lábamat, mert magamtól is elvárom, nemcsak azért, hogy mit szólnak mások, ha nem ápolt. Tehát még ezzel kapcsolatban sem szólhatnak érte, hogy miért mutogatom a lábujjaimat, lábfejemet férfi létemre.
Az más kérdés, hogy ahol elegánsan kell megjelenni, akkor időjárástól függetlenül felveszek zoknit, de akkor már zárt cipőt veszek fel hozzá. Ugyanez a helyzet hűvös időben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!