Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ciki a szandál zoknival?

Miért ciki a szandál zoknival?

Figyelt kérdés

Nem értem, mi van abban, ha valaki. Em szereti, ha csupa por és kosz lesz a bőre, lábujja, körmei, vagy nem szereti, ha a melegben megizzad a lába és csúszkál a szandálban?

Ez miért lett mostanában nevetség tárgya?

A kisgyerekek a mai napigvesznek aszandál alá zoknit, mert úgy kényelmesebb, higiénikusabb.

Inkább nevetségesek férfiak nőies ruhákban (cicanadrág, rózsaszín ruhák), vagy a nők mindent megmutató, közönséges ruhákban.

Régen mindenki így hordta a szandált. Honnan indult ez a gúnyolódás?

2019. jún. 10. 14:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%

Azért veszek szandált, mert melegem van, és ha melegem van, zoknit se húzok. Ha már van rajtad zokni, ennyi erővel egy zárt cipőben is lehetnél, hiszen zokniban sem szellőzik a lábad.

Ettől függetlenül én nem szoktam ezen "gúnyolódni", és egyet értek azzal, hogy sokan ennél sokkal gázabbul öltözködnek, és azt mégis normálisnak veszik.

2019. jún. 10. 14:45
 2/23 anonim ***** válasza:
78%

Azért, mert teljesen értelmetlen. A zokniba izzad bele a lábad, és abban csúszkál, a szandalnak pont az a funkciója, hogy nagyjából szabadon legyen a láb, ugyanis MELEG VAN, akkor mi az anyamkinjáért kéne a zokni, ami MELEG?? Édes istenem, szandalzokni, ekkora baromságot...

És nem, nem lesz koszos meg poros a lábad szandálban, legalábbis én nem tapasztaltam. De ha még igy is lenne...az talán gusztusosabb, ha rajtad van egy izzadt zokni, és az lesz poros vagy koszos?

2019. jún. 10. 14:46
 3/23 anonim ***** válasza:
76%
Én meg azt nem értem, mi van abban ha valaki rózsaszín ruhát vesz fel. Nem mindegy neked? Felháborodsz, mert leszólnak egyféle öltözködést, de azért beszúrsz egy mondatot, hogy egy másik mennyire gáz. Nem érzed ezzel a problémát?
2019. jún. 10. 15:09
 4/23 anonim ***** válasza:
91%
Én direkt így hordom, szandál magasszárú tetején körbe csíkos fehér zokni
2019. jún. 10. 16:28
 5/23 anonim ***** válasza:
82%
a rózsaszín egy szin. nőies szin nincs.
2019. jún. 10. 16:30
 6/23 anonim ***** válasza:
73%
A kettő üti egymást,olyan mintha felmelegítenéd a fagyit,mert neked az hideg.A szandálnak az a lényege,hogy szellőzőn a lábad,amiben a zokni meggátolja.
2019. jún. 10. 17:15
 7/23 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség, pamut zokniban szellőzik a láb! Melegben a szandál komfortosabb, mint egy zárt cipő.
2019. jún. 10. 18:18
 8/23 anonim ***** válasza:
39%

Hát tényleg fura, a pamut zokniba sem tud melegbe szellőzni úgy, és az összkép is sokszor béna hatást kelt.

Én kamasz koromban hordtam szandált de hamar rájöttem, hogy mezítláb nem akarom hordani, pl mert nem vagyok mezítlábas típus, meg leragadt a talpam és az nem jó úgy, plusz a pánt is dörzsizte a bőröm, szóval hamar rájöttem, hogy vmit kell a lábamra húzni. Vastag zoknit nem akartam, meleg, akkor a nylonharisnya lett a legjobb megoldás. Vékony, nem ragadt le a lábam és jobban is nézett ki, mint a zokni. Szóval kamasz fiúként gyakran hordtam szandált, mert jó fajtát sikerült vennem és csakis nylonharisnyával hordtam.

2019. jún. 10. 18:46
 9/23 anonim ***** válasza:
41%
A szandál dörzsöl, 70%-ban így is fedi a lábat (ugye a talp 50% már). Ezen felül a lábfej a test elenyészően kicsi része, ha valaki emiatt kap hőgutát, az nézesse meg magát egy dokival. Férfin meg eleve ocsmányul néz ki. Ja és igen: de, koszos lesz a láb és izzadt a talp.
2019. jún. 10. 21:27
 10/23 anonim ***** válasza:
41%
Hőgutát ebben az éghajlati övben alapból elég nehéz kapni, az, hogy melegben a többség nem szeret zoknit húzni, ettől tök független, és teljesen normális. Mert sz*r érzés melegben valami meleget húzni a lábadra. Persze vannak kivételek, de azok ne csodálkozzanak, ha más nem ért egyet velük. :D
2019. jún. 10. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!