Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ciki a szandál zoknival?

Miért ciki a szandál zoknival?

Figyelt kérdés

Nem értem, mi van abban, ha valaki. Em szereti, ha csupa por és kosz lesz a bőre, lábujja, körmei, vagy nem szereti, ha a melegben megizzad a lába és csúszkál a szandálban?

Ez miért lett mostanában nevetség tárgya?

A kisgyerekek a mai napigvesznek aszandál alá zoknit, mert úgy kényelmesebb, higiénikusabb.

Inkább nevetségesek férfiak nőies ruhákban (cicanadrág, rózsaszín ruhák), vagy a nők mindent megmutató, közönséges ruhákban.

Régen mindenki így hordta a szandált. Honnan indult ez a gúnyolódás?

2019. jún. 10. 14:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
44%

Mert olyan, mintha azt mondanád:

Meleg van, elég egy pántos felső, de veszek alá pulcsit.

Olyan wtf?

Jah, amúgy vasárnap láttam egy nőt 2 kislánnyal. Meg lehetett főni, de a két gyereken azért volt zokni a szandál alatt. De mindek? Gyerekeknél sem értem. Szerencsétleneknek teljesen befőtt a lábuk.

2019. jún. 11. 15:34
 12/23 anonim ***** válasza:
27%
A cipő vastagsága már pont vastag lenne; de ha meg nem veszek fel zoknit, akkor meg van, hogy szellős; úgy értem, huzatos (nem jó értelemben). De egyébként szóval szandál-zokniban is jól szellőzik a láb. Nincsen rajta egy vastag cipő pl. Szerintem ez olyankor okés, mikor már nyáron vagy még a nagyon reggeli órákban, vagy már megy le a nap; és pl fúj a szél. Egyébként elárulok mégegy titkot; szerintem kifejezetten szemrevaló nézni, amikor egy férfin szandál-zokni van. Annyira jó, olyan férfias. De nőn se zavarna, pontosan azokért , amiket az elején írtam; szóval énszerintem butaság megvetni a szandál-zoknit; férfiakon meg számomra kifejezetten bejön; imádom nézni a zokni-szandált. Meg még egyébként pl valami nagyvárosban pl lehet koszosabb a talaj, mint máshol; és olyan helyeken pl nem szívesen vagyok nyitottban; de nyáron viszont minek cipő, ha van szandálom is. Egyébként nekem a papucs-szandállal sincs semmi bajom, az is tök jó, rendben van úgy. Ja meg tényleg, szal, ha visszatérve a nagyvárosra; tehát nézem, hogy ilyen koszos ott a beton; meg pl gyanús foltok vannak a járdán; na szal, ott meg például van, hogy direkt, hogy figyelni akar az ember, hogy ne verje fel a port; és pont akkor felveri; mert annyira nem akarja, hogy oda menjen a kosz. Szóval nyitott cipőben én nem annyira mennék nagyvárosban. Egyszer volt egy olyan; hogy mentem valahová; és az ajtó előtt volt egy pisitócsa (szal emeletes házak aljában van egy ilyen beálló, és akkor van pl a kaputelefon), ilyen vékony, szóval nem volt olyan magas, pisitócsa; és akkor ott benne volt egy légy; és ő ott élvezte. És papucs volt rajtam, és amúgy szal meleg volt; és akkor egyszercsak a pisiből felszállt, felröppent a légy, és rászállt a lábamra, amin akkor nem volt zokni. És tök undorító volt:S Mondjuk ha lett volna rajtam zokni és úgy száll rám; de egyébként nem volt büdi a lábam tutira, mert én aluljárókban közlekedtem, metróval, és csak nagyon rövid időkre jöttem ki a felszínre. Na szóval de akkor meg pl ha rajtam lett volna egy zokni, akkor lehet, hogy nem vonzottam volna oda a legyet; amúgy az lehet, hogy picit izzadt volt a lábam, arra már nem emlékszem, de büdös nem volt; és én asszem, ha lett volna rajtam zokni, talán nem repült volna a lábamra; de ha zoknis lábamra is viszont rárepült volna, akkor az is undorító lett volna. Szóval az a lényeg; hogy én nagyon szeretem a szandál-zoknit. Több szempontból is nagyon hasznos kombináció; a papucs-zokni is nagyon hasznos kombináció; és énszerintem egyáltalán nem néz ki rosszul; sőt, kifejezetten jól is tud kinézni. Még nőkön is, nem csak férfiakon; a férfiakon meg szerintem egyenesen vonzó a zokni-szandál kombináció; azt nagyon szeretem nézni.
2019. jún. 11. 15:52
 13/23 anonim ***** válasza:

*itt

" De egyébként szóval szandál-zokniban is jól szellőzik a láb. "

meg már pozitív értelemben értem a szellőziket,hogy nem r0h@d be.

2019. jún. 11. 15:53
 14/23 anonim ***** válasza:
50%

11-es

Akkor azok a kombók miért nem cikik, hogy aszongya: hosszú nadrág+papucs, kabát+mini szoknya, rövid nadrág+csizma, hosszú gatya+trikó, stb, stb. Miért csak a férfiakon kell elverni mindig a port?

2019. jún. 11. 16:08
 15/23 anonim ***** válasza:
82%

#14, senki nem ver el semmilyen port senkin, az utcán mindenki lesz*r mindenkit, és a saját dolgával törődik. Fingom nincs, mi volt a lábán azoknak az embereknek, akiket ma láttam, és ezzel a legtöbb normális ember így van.

Nem tudom egyesek miert csinálnak úgy, mintha megtorlást kapna azért, amit felvesz. Hidd el, mindenki magasról letojja, ha zokniban rohasztod a lábad. Észre sem veszik.

2019. jún. 11. 16:15
 16/23 A kérdező kommentje:
Gerekekre azért adnak szandál alá zoknit, mert úgy nem dörzsöli ki a bőr szandál a sarkukat, lábujjukat.
2019. jún. 11. 19:57
 17/23 anonim ***** válasza:
24%

A nők is nevetségesek férfi acélbetétes bakancsba ha már itt tartunk...

A kérdésedre pedig annyit válaszolnék,hogy a nők esetében a rövid naci harisnyával legalább annyira ciki mint a zokni szandállal.

2019. jún. 11. 20:05
 18/23 anonim ***** válasza:
56%

"11-es

Akkor azok a kombók miért nem cikik, hogy aszongya: hosszú nadrág+papucs, kabát+mini szoknya, rövid nadrág+csizma, hosszú gatya+trikó, stb, stb. Miért csak a férfiakon kell elverni mindig a port?"

Hát mondtam én, hogy én rövidnadrágban és csizmában járok?:D

Nem hordom az általad említett összeállítasokat. És a szandál-zokni szerintem nőkön is hülyén néz ki. Nem vagy kicsit komplexusos? Nem is említettem férfiakat...

De amúgy hordja mindenki, ami tetszik neki, ő dolga. Én csak válaszoltam a kérdésre, leírtam a véleményem.

2019. jún. 11. 20:57
 19/23 anonim ***** válasza:

Néhány évvel ezelőtt még az is gáz volt, ha a zoknit szinte térdig felhúzva hordod nyáron. Manapság pedig már divat.

Néhány év és a szandál+zokni kombó is menő lesz.

2019. jún. 11. 21:52
 20/23 anonim válasza:

És ha valakinek valamilyen lábfej-problémája van, az miben járjon nyáron, 40 fokban?

Mezítláb?

Vagy dögöljön meg?

Szerintem "gáz" az, aki nem gondolkodik tovább, és egyből hányja ki magából a nemtetszéseit.

Ki a fszt érdekel?

Tudnám képenverni az ilyen nyomikat, még ha nő, akkor is.

2019. júl. 11. 07:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!