Miért hord a legtöbb tini boxert?
"A pitcsák akiknek ez tetszik azok próbálják ki nyáron milyen jó szellős viselet, és hogy himbizik benne a cucc mert nem tart semmit.
Ti meg ne vegyetek melltartót..."
A pitcsák, vagyis csajok próbálják a szélben himbilimbizni a cuccot? :DD Fura emberek élnek felétek.
A barátom utálja, mert nem tart semmit, és nem érzi komfortosnak, szíve joga. Bennem is vannak emlékek, ahogy nyáron a férfiak leülnek bő rövidnadrágban és fecskében, oldalt meg kicsüngött a cucc, és lengedezett a langyos nyári szellőben.
Szerintem ne turkáljunk egymás gatyájában, mindenki hordja azt, amit kényelmesnek tart.
11.
Értelemszerű gondolkodással rájöhettél volna az iróniára segítség nélkül...
Tehát nem a cucc himbilimbizését kell kipróbálni a pitcsáknak hanem azt a kellemes lengedező érzést amit a rövid nadrág “boxer” szára biztosít.
Ezbugyanaz mikor én azt írom ,hogy szerintem egy nő szoknyába,magassarkúval igazi nő és utánna kapom a felháborodott kommenteket,hogy próbáld ki milyen, egy napot sem bírnál ki így.
Meg nem attól nő egy nő hogy szoknyába van!
Hát most akkor itt az ellenpélda!
Egy férfi sem a boxertől lesz férfi...
12. A helyzet az, hogy ezt az érzést pont a pistáknak nem kell bemutatni, egy szoknya még mindig tágasabb, szellősebb és bővebben leng a combod körül, mint egy boxer vagy rövidnadrág bármikor, na, ez az érzés az igazi megkönnyebbülés nyári kánikulában :D Én meg irónia nélkül írom, hogy kár, hogy a srácoknak viszonylag kevés lehetőségük van kipróbálni ezt :D
Az hogy téged meg itt ki, mikor és mivel bántott meg, bocsi, de nem érdekel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!