Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hord a legtöbb tini boxert?

Miért hord a legtöbb tini boxert?

Figyelt kérdés
A fecske kényelmesebb és sokkal szexibb is. Minden csajomnak bejött.

2019. jún. 4. 15:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"A pitcsák akiknek ez tetszik azok próbálják ki nyáron milyen jó szellős viselet, és hogy himbizik benne a cucc mert nem tart semmit.

Ti meg ne vegyetek melltartót..."

A pitcsák, vagyis csajok próbálják a szélben himbilimbizni a cuccot? :DD Fura emberek élnek felétek.

A barátom utálja, mert nem tart semmit, és nem érzi komfortosnak, szíve joga. Bennem is vannak emlékek, ahogy nyáron a férfiak leülnek bő rövidnadrágban és fecskében, oldalt meg kicsüngött a cucc, és lengedezett a langyos nyári szellőben.

Szerintem ne turkáljunk egymás gatyájában, mindenki hordja azt, amit kényelmesnek tart.

2019. jún. 7. 21:57
 12/13 anonim ***** válasza:

11.

Értelemszerű gondolkodással rájöhettél volna az iróniára segítség nélkül...

Tehát nem a cucc himbilimbizését kell kipróbálni a pitcsáknak hanem azt a kellemes lengedező érzést amit a rövid nadrág “boxer” szára biztosít.

Ezbugyanaz mikor én azt írom ,hogy szerintem egy nő szoknyába,magassarkúval igazi nő és utánna kapom a felháborodott kommenteket,hogy próbáld ki milyen, egy napot sem bírnál ki így.

Meg nem attól nő egy nő hogy szoknyába van!

Hát most akkor itt az ellenpélda!

Egy férfi sem a boxertől lesz férfi...

2019. jún. 8. 12:51
 13/13 anonim ***** válasza:

12. A helyzet az, hogy ezt az érzést pont a pistáknak nem kell bemutatni, egy szoknya még mindig tágasabb, szellősebb és bővebben leng a combod körül, mint egy boxer vagy rövidnadrág bármikor, na, ez az érzés az igazi megkönnyebbülés nyári kánikulában :D Én meg irónia nélkül írom, hogy kár, hogy a srácoknak viszonylag kevés lehetőségük van kipróbálni ezt :D

Az hogy téged meg itt ki, mikor és mivel bántott meg, bocsi, de nem érdekel :D

2019. jún. 8. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!