Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A legtöbb tinédzser a média...

A legtöbb tinédzser a média miatt önbizalom hiányos szerintetek?

Figyelt kérdés

2013. máj. 19. 19:43
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem amúgy is ez a legkritikusabb kor, tehát duplán rátesz erre a média.
2013. máj. 19. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem elsősorban a családjuk, környezetük miatt, a média csak erősítheti/gyengítheti ezeket a hatásokat.
2013. máj. 19. 19:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Van benne valami, főleg amióta ennyire minden napos dologgá vállt az internet. Itt több olyan hírt talál az ember amit a TV-ben és rádióban nem lát meg hall, és itt vannak olyan cikkek amik csak plusz egy nyomást tesznek rá.

Amikor én voltam tízen éves. Akkor még csak gyerekcipőben járt ez az internetes dolog, még csak akkor kezdték el bevezetni mindenhol. De akkor is volt nekem önbizalomhiányom, de szerintem a napokban már jobban rátesz erre valóban a média.

Sok olyan cikket látni manapság még itt is hogy ha valaki párt keres magának akkor csak bomba nők és izom jóképű csávók jöhetnek szóba, az átlagos, csendes visszahúzódó embereket meg a kövéreket, csúnyákat, meg elnyomja szinte a média és ez is lehet az oka részben. Húgom szép kis csaj, átlagos, kicsit csöndes, meg visszahúzódó nagyon ritkán jár bulizni, de ő is elvan ezzel nyomva, mert sajnos nagyon önbizalom hiányos, nem nagyon mer ismerkedni fiúkkal, aki szemezik vele a buszon egyből elfordul, mintha észre sem venné. Ezt már nem egyszer vettem észre, a barátnőm próbál neki segíteni mert ő még is nőből van és jobban megértik egymást, de mondta hogy nagyon elvan nyomva a húgom mert sajnos a korosztálya is elnyomja, osztályába sincs túl sok barátja.

Szóval ez a média tényleg csak rátesz egy lapáttal.

Ha a média máshogyan állna ehhez, most mindenre gondolok, akkor talán nem lenne ennyi önbizalom hiányos, és ha az emberek is úgy állnának ezekhez hogy nekik is segítsenek vagy ismerkedjenek velük is.

2013. máj. 19. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Hogy tesz egy lapáttal a dologra, az biztos.

Sajnos manapság mindenhonnan azt hallani, hogy "Ha 170 cm-hez több vagy, mint 45 kg, akkor menj és ásd el magad". Na jó, nem ilyen durván, de ez a lényege.

Emiatt nem csak önbizalmuk nem lesz, de egészséges testképük sem.

2013. máj. 19. 19:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Sok mindent rá lehet fogni a médiára de ezt szerintem nem

Ha valaki önbizalomhiányos az azért van mert a külvilágtól negatív visszajelzéseket kapott.Ha valaki bűnronda akkor az nem a média hibája

2013. máj. 19. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Valszeg van benne szerepe,de nem okolható egyértelműen.Ha valaki ronda,kövér,vagy egyéb dolgok miatt nem vonzó,és ezért visszautasítják,akkor ez a média nélkül is így lesz.Aki meg nem lenne csúnya,de mégis önbizalom hiányos,az lehet,hogy csak nem szereti magát,önismereti hiányosságai vannak,tanult minta(családi pl) alapján gondolkozik negatívan önmagáról.
2013. máj. 19. 21:08
 7/8 BuuBoci ***** válasza:
Igen.
2013. máj. 22. 22:29
 8/8 Petrasek válasza:

Szia!

biztosan sőt tuti hogy az önbizalomhiány a tinédzser korban a média hibája!lányokra értem)

Én is tini vagyok és csak azt veszem észre hogy a szebbnél szebb jobbnál jobb műbabákat kisztárolják és tökéletesnek állítják be, ezért a tini lányok úgy érzik hogy ők nem elég jók!

2013. jún. 1. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!