Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ennyit számít az önbizalom?

Ennyit számít az önbizalom?

Figyelt kérdés

Nagyon ingadozó az önértékelésem, egyszer szépnek látom magam, máskor meg legszívesebben elbújnék.

Amikor bemagyarázom magamnak, hogy "igenis szép vagyok", többen megnéznek úgy is, ha hétköznapi cuccban vagyok smink nélkül.

Máskor hiába készítem ki magam tiptopra, ha egyszerűen nem érzem jól magam a bőrömben, mindenki elnéz mellettem.

Már dolgozok azon, hogy legyen önbizalmam, de még nem nagyon értem el eredményt.

2013. máj. 13. 10:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert a második esetben savanyú pofát vágsz és fáj rád nézni. küldj képet és megmondom, hogy hogy nézel ki.
2013. máj. 13. 10:17
 2/6 anonim ***** válasza:
30%
Én nem tudom milyen fejet vághatsz, de az biztos, hogy irritáló amikor valaki plázamcskának öltözve próbálja magára felhívni a figyelmet. Főleg amikor a vakolat rétegtől nem látszik semmi az arcából. Az ilyet messziről ki lehet szúrni és mivel tudom hogy arra vágyik hogy megnézzék, megbámulják, csak azért se nézek rá. Hagy egye a fene.
2013. máj. 13. 10:22
 3/6 Solitude válasza:
59%
Manapság sokkal nagyobb csoda egy egyszerűen felöltözött, nem agyonra szétsminkelt csinos lányt látni. Az utca tele van a feltűnőségi viszketegségben szenvedő lányoktól, akik már nem tudják milyen extrém módszerekkel hívják fel magukra mások figyelmét. Emiatt az ingerküszöbünk már igencsak érzéketlenné vált!
2013. máj. 13. 10:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ember megérzi tudatalatt is hogy a vele szembe jövő ember milyen hangulatban van.
2013. máj. 13. 10:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek!

Az igényesebb külső alatt nem a "kidobom mindenem és levakolom magam" plázacica stílust értem. Egy leheletnyi smink (szempillaspirál), csajosabb felső, balerina cipő, kibontott/szépen feltűzött haj.

(Hétköznap smink nélkül, farmer+póló+tornacipő kombóban szaladgálok)

2013. máj. 13. 10:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

ha olyan ruhában vagy, amiben csinosnak és vonzónak érzed magad, akkor ez persze, h sugárzik :)

nem muszáj a legújabb legdivatosabb cuccban vonulni az utcán, ha a kedvenc darabod valami sportosabb vagy vagányabb gönc, akkor ez meglátszik, és jobban fogod magad érezni benne.

nekem pl idegbajom lenne egy kosztümtől, akármilyen csinos. a casual cuccokban érzem jól magam, amik egy kicsit egyedibbek a megszokottnál. ha abban vagyok, általában megdicsérnek a kollégák, h ma milyen jól nézek ki :) a sminket sem viszem túlzásba, épp annyi ami még nem hivalkodó, de kicsit jobb megjelenést kölcsönöz.

a kevesebb néha több.

2013. máj. 13. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!