Szerintetek gyerekes, ha 22 éves létemre kutyás, macskás mesefigurás trikót hordok?
Figyelt kérdés
Pl Snoopys, Minnies, fagyi rajzos meg zsebnél kiskutyásra kell gondolni. 22n2019. jún. 4. 14:47
1/6 anonim válasza:
Tök jó, ha van 22 évesen valaki, aki ilyet hord :3
Nekem pl. van Superman-es kapucnis pulóverem, NASA-s pólóm, meg "gyerekmintás" táskám.
22/fiú
3/6 anonim válasza:
Én 30 évesen is hordok ilyet, sőt a férjem 35 és még neki is vannak Star wars-os, Star Trek-es, Marveles pólói. (mondjuk ő akkora Star wars fun, hogy fejből tudja a filmek szövegét😂)
Mi örök gyerekek vagyunk. :)
Szerintem hétköznap, futkározósnak tökéletesen megfelelnek.
4/6 anonim válasza:
Cicás blúzom is van,mindenki dicséri.:D
5/6 anonim válasza:
Nekem tom és jerrys torna cipőm van 😁 meg törpös pulcsim is. :'D sztem nem gyerekes. 21n
6/6 anonim válasza:
De édes vagy :D
Szerintem aranyos, nincs gond ezzel!
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!