Szerintetek gyerekes egy kitűzőkkel teli táska?
Ez nagyban függ attól hogy milyen táska és hova hordod. Ha valami szuperhősös, csillámpónis hátizsák nyolcvan kitűzővel, az gyerekes. Ha tárgyalni, irodába mész vele, az szintén nem annyira odaillő öltözék.
De ha egy "felnőtt" hátizsák, mondjuk kanken, vagy egy vállraakasztható vászontáska, és csak pár kitűzőt raksz rá, pláne ha olyat aminek jelentése is van (valami mozgalomhoz, identitáshoz, hobbihoz, általad kedvelt művészhez kapcsolódó) és bárhova máshova hordod mint dresscode-os irodába/munkaügyi találkozóra, akkor semmi baj nincs vele.
Kanken táska gothokhoz meg rockerekhez. Na ne nevetess... :D
Nem nagyon hordunk szerintem ilyen cuccokat. Én legalábis egy gothon meg rockeren sem láttam ilyet.
A rockereknél még mindig inkább a málha megy. Vagy valami egyszerű fekete táska. Nem hinnèm hogy 30000-res tucattáskára vágynának.
A gothok is full más stílusú cuccokat hordanak mint a kanken
Legalábbis én gothként külföldi darkshopokból rendelem a táskáimat is.
Soha az életben nem vennék fel kanken. Még kitűzőkkel sem.
Amúgy hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem nem gyerekes a kitűzős táska.
Sokszor szoktam felnőtteken is Animés kitűzőkkel telerakott táskákat látni. Én pl örülök neki hogy ilyen módon is felválalják azt ami nekik tetszik.
"Hiába egy felnőtt pl kanken táska pár kitűzővel egy öltönyös fószernál hülyén nézne ki, de ha pl egy goth vagy rokker hordana ilyet"
Eleve aki látványosan goth vagy rocker (vagy deszkás vay rapper vagy páwa... stb.) olyan hatást kelt, mintha az illető nem nőtt volna ki a kamasz korból. Ilyen szempontból igen, MÉG gyerekesebbé nem teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!