Mennyire jók a kínais farmerkabátok?
Figyelt kérdés
5.500Ft-ért láttam normál fazon, nem szaggatott.
1-2 szezont kibír? Mert a felsők sokat nem bírnak ki!
2019. máj. 30. 16:44
1/6 anonim válasza:
Minden kínában készül, a plázás butikok termékei is. Teljesen lutri. Vettem már kínaiban és "márkás" boltban is olyan cuccot ami sokáig bírta és olyat is ami az első, utasításokat betartva történő mosáskor tönkrement, eldeformálódott.
2/6 anonim válasza:
Vannak azért jó Kínai cuccok nekem van egy csomó a legtöbb már több mint 1 éves és semmi baja
3/6 anonim válasza:
Kicsit más a színe, mint az "igazi" kabátoké (valami vöröses árnyalat is van benne) és az ujja is hosszabb a szükségesnél (talán ez nem antropológiai alapon nyugszik). A zsebek száma viszont kielégítő.
4/6 anonim válasza:
Gyakorlatilag az instant szeméttől az átlagosnál picit jobb fast fashion szintig bármilyen lehet.
Ha az anyaga 100% pamut és nem túl vékony, a gombok jó minőségűek és az illesztéseknél sincs látványos probléma, akkor valószínűleg nem jársz rosszul vele ennyiért. Abban, hogy színtartó is lesz viszont már nem nagyon reménykednék.
5/6 anonim válasza:
Én tavaly rendeltem farmerdzsekit Zafulról, az ugyanúgy original kínai... Jó puha, de bírja a strapát :D
6/6 anonim válasza:
„Minden kínában készül”
Igen, és?
Más anyagokat használnak a gyártásnál, más szabást, más a hibahatár... A kifejezetten Alira, eBayre és kínai butikokba gyártott cuccoknál szerinted annyira kell figyelni a gyártásnál mintha az Inditex szervezné ki a gyártást? Ugyan már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!