Ezek szerintetek is nagyon kinais hatású ruhák?
Figyelt kérdés
Tavaly kaptam kettő ilyen ruhát, akkor még nagyjából tetszettek, de most már nagyon kinaisnak látom őket. Nektek mi a véleményetek? Hordanátok idén nyáron?
#nyári ruha #egyberuhák
2019. jan. 31. 17:07
1/9 anonim válasza:
Az első szerintem teljesen jó viselet.
2/9 anonim válasza:
Az első nagyon tetszik, van ilyen ruhám a Mayo-ból. De tényleg ugyan így néz ki, csak van rajta egy “mayo chix” embléma, és gondolom pont egy 10essel is volt drágább, mint ez🤦🏼♀️
A második tényleg kicsit kínais, de amúgy itthonra simán felvenném, vagy boltba elszaladni benne, teljesen jó.
5/9 anonim válasza:
Az első tényleg szép, de szerintem igen, kínai hatású, mivel tele van az összes hasonló ruhadarabokkal.
6/9 anonim válasza:
Van az elsőhöz hasonló H.R.V.T.H. ruhám,az szerintem még egész Okés,Én pl imádom.Viszont a második az nagyon durván kinais hatást kelt.
7/9 anonim válasza:
Az első nekem tetszik. Szinte minden boltban lehetett ilyet látni, nem mondanám meg, hogy kínai. A második nem tetszik, annak tényleg a tipikus kínai, aluljárós, aliexpresszes párszáz fornitos hatása van.
8/9 anonim válasza:
A kínaiak mindent lemásolnak, ami kapható a nagyobb boltokban. Ennyi erővel minden kínaias hatást kelt. :) De szerintem nincs ilyen, ha nem zavaró a minősége és jól áll, jó a méret, akkor semmi gond nincs vele. Van olyan kínaiban vett ruhám, amit többen megdicsértek rajtam, mint a sokezer forintért vett ruhát. Mert az számít, hogy áll és milyen az adott ruhadarab, nem az, hogy kínai vagy márkás. Pláne, hogy manapság már a Zarás cuccok is sokszor Kínából jönnek, mert tudnak ott jobb minőséget is gyártani, csak annak az ára is borsosabb.
9/9 anonim válasza:
első jó, a másodikat is el tudom képzelni mondjuk más színben, de akár ebben is, kicsit nekem olyan twiggy-s. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!