Ti szoktatok kínai áruházban ruhát vásárolni? Ciki kínais cuccokat hordani?
Voltam ma a New Yorkerben meg hasonló boltokban, de egyszerűen nem találtam olyan felsőket, amik tetszettek volna. Kénytelen voltam bemenni a kínaiba, ahol tök jó ruhákat tudtam venni.
Cipőt azt nem veszek ott, mert mind feltöri a lábam, de a felsők, blúzok tényleg jól néznek ki.
Ciki amúgy kínais cuccokat hordani? Én aztán meg nem tudom mondani, hogy kin milyen márkájú ruha van, de amúgy az emberek többsége ezt vágja és kinéz, ha kínaiban vásárolt felső vagy dzseki van rajtam?
Szia!
A fő kérdéseidre a válasz:
1) Igen.
2) Nem.
((Csak halkan jegyzem meg: ha valakinek az az etalon, hogy kinek milyen márkás a ruhája, és ebből következtetné ki milyen ember, az már régen rossz!.))
Nem ciki, én is szoktam ott vásárolni, amikor otthon járok. (Külföldön élek, itt nincs)
Tavaly egy gyönyörű hímzett virágos farmert vettem, egy pár virágmintás vászon tornacipőt, illetve egy pár fekete térdig érő, végig fűzős csizmát. Mindegyik fele, sőt, csak harmada áron volt a plázás boltokhoz képest.
Ha megint otthon járok, szétnézek, ugyanis egyre jobb dolgaik vannak.
Olyan 10 éve, amikor tényleg csak tipikus kínai boltos dolgokat lehetett ott kapni, kicsit tényleg ciki volt, de most már meg se lehet állapítani ránézésre valamiről, hogy onnan van.
Minőségben sem rosszabb semmivel, kb ugyanaddig bírja, mint az, amit a plázás boltokban kapni.
Szörnyen igénytelen, köves, flitteres farmernadrágok jutnak eszembe a kínai ruhákról:D
1490-ért vannak outlet áron a jó anyagból készült pólók asos.com-on. Innentől kezdve... :D
Soha nem mertem még netről ruhát rendelni, nekem olyan lutrinak tűnik, hogy nem próbálhatom fel.
De köszi a websop címet, már gondoltam rá, hogy megpróbálkozok a netes vásárlással :)
Nem szoktam ott vásárolni,nem az én stílusom ezek a kövek, filterek
Na meg túlvan árazva plázában is hozzájutok hasonló áron és minőségileg is jobb, csak ott jobban szét kell nézni.
És nem, nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!