Kínai áruházban vásárolt papucsot kicserélnek?
Figyelt kérdés
Egy hónapja vettem egy nyári, utcai papucsot, de csak 1 hete kezdtem el használni. Kb 4-5x volt rajtam, és a varrásnál szétjött. Kicseréli a kínai üzlet, vagy esélyem sincs. 2990.- Ft volt.2016. júl. 11. 21:50
1/5 anonim válasza:
Nálunk max. 2 hét amennyit adnak, ha gond van visszacserélik, blokkal .
2/5 anonim válasza:
1 hónap után szinte biztos, hogy nem (tudom, hogy hivatalosan ki kellene de ez őket nem nagyon érdekli)
Azért egy próbát megér... Persze csak akkor, ha blokk megvan... már ha egyáltalán kaptál...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Zokszó nélkül cserélték, mondták is valóban látszik hogy alig volt a lábamon. Gondolom, ha többet használtam volna, már nem ment volna ilyen simán.
2016. júl. 12. 15:18
4/5 anonim válasza:
Szerencséd volt :-) Köszi a tudósítást :-)
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy érzem, hogy szerencsém volt. :)
2016. júl. 12. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!