Mi a véleményetek a NewYorker ruhaüzletről? Megéri ott vásárolni? Nem az árakra gondolok, mert én ha költök akkor költök. A ruhák minőségére gondolok

En meg vagyok elegedve vele, de mindig megnezem az adott ruha anyagat. Pl. 100%pamut polot nem vennek sehol, mert azok eddig nekem mindig kinyultak alul. Szoktam latni itt csipkealapu felsoket is, azoknal ahogy lattam, mar a boltban kiallnak a kis gumiszalai, alatta meg még ott van a 100% polieszter reteg... A 2990 ftos ruha ugyanigy full polieszter (ugyanaz, mint a h&mben 😀).
Farmert osszel vettem, jol nyulik, kenyelmes (nincs kinyulva 7 honap utan se). Sportruhazatot is gyakran veszek innen, tetszik, hogy a nadragok drifit anyaguak es olcsobbak, mint mashol es dizajnosabbak. Nemreg meg egy tok szep paperbag shortot vettem, imadom 😀 Cipot csak akkor vegyel, ha 1 szezonra akarsz venni es van masik, mert gyorsan szetesnek.

Egyszerű, basic dolgokat érdemes itt venni. Nekem ezek már több mint 3 éve megvannak, és semmi bajuk.
Ellentétben a H&M-es felsőimmel, ami már egy mosás után hordhatatlan.
Viszont az utóbbi egy évben szerintem borzasztóra redukálódott a minőség. Már 80%-ban csak az ócska, elszabott méretű kínai selejtet látni, de még így is fogtam ki elég jó dolgokat, pl. egy bársonyos tapintású rózsaszín felsőt.

Vannak jó dolgaik.
Van onnan olyan farmerem, ami 4 éve hibátlan állapotú, szép cspikefelsőim, szövetkabátom.
Az Amisu kollekció darabjai ízlésesek és tartósak, a többit jól meg kell nézni, vannak vacakok is.
Otthoni pólókat szoktam még ott venni, sok aranyos feliratos van olcsón (1000-1500Ft).
A H&M-et jobban szeretem egészében.

Szerintem borzasztóan silány dolgokat árul. Nem éri meg ott vásárolni.
Egy fillért sem adnék ki az ottani cuccokért.
Ha mindenképpen valami plázás üzletben szeretnél vásárolni akkor a Mangot meg a Zarát és a Pull and Beart tudnám ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!