Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, nektek szokott büdös...

Fiúk, nektek szokott büdös lenni a zoknitok?

Figyelt kérdés
öltözködés

2019. máj. 16. 06:23
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Igen.
2019. máj. 16. 07:23
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

Nem mivel nem vagyok ideges és izzadós típus, de biztos ami biztos aktívszenes talpbetétet is használok.

F/42

2019. máj. 16. 08:53
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
Nem, mert naponta cserélem és a lábbelimet is szódabikarbónával beszórom.
2019. máj. 16. 08:53
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
Az enyém nem. Mindig tavaszi rét illata van.
2019. máj. 16. 09:29
 5/10 anonim ***** válasza:
94%

Nem igazán szagolgatom. Ha nagyon meleg van és izzad a lábam a cipőbe, mert nem vehetem le egész nap, akkor igen, mert izzad. Ha mezitláb vagyok egész nap, esetleg papucs, akkor nem izzad bele a lábom a zokniba így nem.

Ha úgy érzed, hogy büdös van lábspray, hintőpor, szódabikarbóna, sok praktika van büdös láb ellen. Mert ha a zokni büdös, akkor bizony a lábad is és a cipő is és az nem a legjobb. De mindent lehet orvosolni.

Volt olyan haverom, akinek büdös volt mindíg a lába, ment patikába, bevásárolt és megoldódott a gond. Nem az a ciki, ha büdös a lábad, hanem, ha nem teszel ellene semmit.

2019. máj. 16. 10:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Sajnos igen...
2019. máj. 17. 03:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen. De ez nem izzadság szag és nem is olyan átható hogy messziről érezni lehessen. Ha közvetlen közelről megszagolok egy használt zoknit, akkor a szaga alapján tudom, hogy az már volt rajtam. Van egy fajta enyhe, de jellegzetes szaga.
2019. máj. 17. 14:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem soha!

Minden nap használok este lábápoló krémet, reggelente nyáron lábizzadás elleni sprayt. ha levetem a cipőm, soha nem büdös a zoknim. Leteszem, és itthon mindig tisztát húzok.

2019. máj. 17. 18:38
 9/10 anonim válasza:
igen, mindig szagolgatom is😍
2021. júl. 3. 07:45
 10/10 Arnold901005 válasza:
Előfordul
2021. okt. 2. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!