Nem mivel nem vagyok ideges és izzadós típus, de biztos ami biztos aktívszenes talpbetétet is használok.
F/42
Nem igazán szagolgatom. Ha nagyon meleg van és izzad a lábam a cipőbe, mert nem vehetem le egész nap, akkor igen, mert izzad. Ha mezitláb vagyok egész nap, esetleg papucs, akkor nem izzad bele a lábom a zokniba így nem.
Ha úgy érzed, hogy büdös van lábspray, hintőpor, szódabikarbóna, sok praktika van büdös láb ellen. Mert ha a zokni büdös, akkor bizony a lábad is és a cipő is és az nem a legjobb. De mindent lehet orvosolni.
Volt olyan haverom, akinek büdös volt mindíg a lába, ment patikába, bevásárolt és megoldódott a gond. Nem az a ciki, ha büdös a lábad, hanem, ha nem teszel ellene semmit.
Nekem soha!
Minden nap használok este lábápoló krémet, reggelente nyáron lábizzadás elleni sprayt. ha levetem a cipőm, soha nem büdös a zoknim. Leteszem, és itthon mindig tisztát húzok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!