Milyen trikó van ezen a kockás blúz alatt? (Jeans Club)
A honlapon láttam a katalógusban, nagyon tetszik ez az összeéllítás, de nem tudom milyen trikó van a blúz alatt? Milyet lehet ez alá felvenni?
Valaki segítene?
Én úgy látom, hogy a blúznak elég különleges ujja van, igazából csak meg van csomózva vagy ilyesmi, és az alatt egy sima szürke, női szabású póló van, valami mintával az elején. Tehát valami ilyen szabású cucc lehet alatta [link]
Nekem is tetszenek az ilyen összeállítások, de képtelen lennék viselni, mert ez jó időben túl sok, melegem lenne benne, ha meg kicsit hidegebb van, akkor a karom fázna.
de szeritned az újja az a pólóé vagy a blúzé?
Amúgy igen, ez a baj vele, h elég meleg. De szerintem olyna borús időre jó lenne:) Nincs meleg de hideg sins:)
egy sima mintás szürke póló van a csajszin felül pedig egy elég rövid ujjú blúz amiben felül a váll résznél van bevarrva 2 zsinór hogy azt meg tudjad húzni és akkor ujjatlan lesz a blúz
én így látom,amúgy nagyon jó ötlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!