Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért akarnak a srácok női...

Miért akarnak a srácok női ruhákat hordani?

Figyelt kérdés

De komolyan... egyre több olyan jellegű kérdést, válaszokat olvasok, ahol srácok kampányolnak azzal, hogy női ruhákat hordanak.

Most csak ugyanaz az egy ember trollkodik itt, vagy az utcán velem szembejövő három pasin valóban női nadrág van?

2019. máj. 10. 09:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
18%

Várj segítek!

Mivel nyúllik így tágul és ezért nem nyom.

Tudod mint a szűkszárú boxer, csupán olyan érzés.

Segítettem..?

2019. máj. 10. 14:17
 22/32 anonim ***** válasza:
De komolyan! Neked vagy bárkinek miért fáj ha férfi nőies ruhát hord? Vagy vmit szeret ami női? Ha fordítva van az miért más? Neked akkor minden ffi szimpatikus aki ffias ruhát hord? A ruha számít csak neked, semmi más.
2019. máj. 10. 19:36
 23/32 anonim ***** válasza:
43%
Igen azt én sem értem,hogy egy férfinek miért kell mindég öltönybe lennie, ha nekem tetszik valamilyen másfajta ruha akkor azt fogom felvenni és nem fogok idegenek kedvéért kényelmetlen “férfias” ruhákban feszengeni.
2019. máj. 11. 20:36
 24/32 anonim ***** válasza:
Mindenki azt hordja ami neki a leg kényelmesebb!!! Nem tudom miért kell ezen ennyit rágódni??? Nő is hord férfi ruhát, mert neki az tetszik pont!!! Férfi is hord női ruhát mert neki az tetszik pont!!! Mindenkinek meg van az igénye, tessenek már ezt tiszteletben tartani,és ne a másikba belekötni.
2019. máj. 12. 04:29
 25/32 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, ha nőkről lett volna szó, akkor mindenki neki ugrott volna mindenkinek :D Erről ennyit.
2019. máj. 13. 10:06
 26/32 anonim ***** válasza:
Bocsánat ha csalódást okoztunk...
2019. máj. 13. 10:54
 27/32 anonim ***** válasza:

Nem mindég a pitcsák malmára folyik a víz.

Nehogy már mindég igazuk legyen mégha egyenjoguság van is, de néha élni kell vele mint ahogy ők teszik.

2019. máj. 13. 11:57
 28/32 anonim ***** válasza:
A 20.században kialakult férfi és női öltözködési normák változására gondolsz,ami teljesen normális?
2019. máj. 15. 01:35
 29/32 anonim ***** válasza:
Nem azért de szinte minden amit ma nőies az öltözködésben az a férfiaknál volt divat. Talán a tunika, kosztüm, haspoló nem a férfiak divatja volt.
2019. máj. 15. 08:24
 30/32 anonim ***** válasza:
29-nek igaza van, én csupán a kosztümhöz fűznék annyit hozzá hogy az is férfi viselet mert az öltöny “nőiesítet” változata, de valljuk be elég szharul sikeredett, maximum homár nőknék nyerő mert nőiesnek egyáltalán nem mondható.
2019. máj. 15. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!