Miért akarnak a srácok női ruhákat hordani?
De komolyan... egyre több olyan jellegű kérdést, válaszokat olvasok, ahol srácok kampányolnak azzal, hogy női ruhákat hordanak.
Most csak ugyanaz az egy ember trollkodik itt, vagy az utcán velem szembejövő három pasin valóban női nadrág van?
9!
Egyet mondjál!
Az anatómia miatt egyből látszik hogy férfi ruha van a csajon mert úgy néz ki mint egy kukászsák!
Mármint mit mondjak egyet? :D
Honnan tudod hogy praktikusabbak a férfi ruhák ha te nem próbáltad??
Elárulom neked hogy egy férfi farmer piszok kényelmetlen mert nem annyira nyúllik mint egy női és az anyaga is dúrvább a nőitől.
Még egy példa, egy harisnya kényelmesebb télen a nadrág alatt mint a FÉRFI jéger.
Egyrészt: jelen időben írtam, a múltban voltak férfi ruhadarabjaim. Sőt,igazából pontatlanul fogalmaztam: nem "hordok", értsd nem megyek olyasmiben sehova, de otthonra van pár darab.
Másrészt: ehhez nem kell nagy tudomány. Próbálj pl. találni olyan normális női farmert, amin van első zseb. A férfi farmereken meg van. Máris praktikusabb.
Nyilvánosan jelenleg nem viselek, régen akkor is simán hordtam ilyesmit, ha mentem valahova.
Lehet találni tök jó anyagú férfi farmereket is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!