A nagymellű, nagyobb fenekű molett lányok miért öltöznek zsákruhákba, miért nem inkább nagyon kivágott felsőket és fenéket hangsúlyozó ruhákat hordanak?
En a 170 cm/80 kilommal szerintem elegge tulsulyoknak szamitok, es pont hogy ilyen cuccokat hordok. Hozzateszem mazlim van, mert derekra nem hizok, es a hatsom is egedz jo formaju (bar a szoknya jobban rejti a hibakat, mint egy nadrag). Sokaig probaltam takargatni magamat, aztan rajottem, hogy elrejteni ugysem tudom hogy dagadt vagyok, de a zsakruhakban csak meg dagadtabbnak nezek ki, igy meg egy jo szabasu ruhaban egeszen csinosnak is tudom latni magamat. De azert vannak reszeim, amiket nem szeretek mutogatni.
De ez nagyon alkatfuggo, van olyan baratnom, akinek nagy a melle, nagy a feneke, de nagyon formatlan is, es hasra is hizik, neki nem all jol ugyanaz, neki a bovebb ruha a szerencsesebb.
Amugy az emberek nagy reszenek az a reskcioja, hogy fuj, tehen, mit mutogatja magat, szerintem ezert nem oltozik csinibben sok tulsulyos no, meg ha esetleg jobban is allna nekik.
Én meg túlsúlyos létemre ugyan nem kivágott, de igenis karcsúsított, alakot kiemelő ruhákat hordok.Volt már, hogy beszóltak, de inkább a nők szoktak rosszallóan vizslatni, a férfiak tekintete mást àrul el.😄
5 éve jàrok konditerembe rendszeresen, büszke vagyok magamra, és biztos nem én fogom magamat takargatni, csak mert valakiknek nem tetszik.Akkor hátra arc, lehet nézni a falat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!