A turiban kapható ruhák általanossagban mennyi ideig voltak használva, mielőtt oda kerültek? N
Figyelt kérdés
Nyilván nem lehet ezt egyértelműen megmondani. De hallottam olyat, hogy az angoloknál nem szokás a ruhákat felhalmozni otthon, hanem minden szezon végén kB le cserélik az egész ruhatarat. Ez igaz?2019. máj. 9. 22:57
11/14 A kérdező kommentje:
Én mindig nagyon megnézem, mit veszek, amikor alkalomszerűen bemegyek. Eleve csak valfasat nézek. Ha nacit veszek megnézem az ülepét, és a címkét. Ha ezeken nem látszik hogy hordva volt akkor rendben.
2019. máj. 12. 11:01
12/14 anonim 

válasza:

10!
😂😂😂😂
Bocsáss meg de sírva röhögök rajtad!
Én vagyok buta mint a föld, de ha elolvastad volna a 9-es kommentjét akkor láthattad volna mennyire igazam van!
A te általad írt fertőrlenítés csak a magadfajták megnyugtatására szolgál mert ha lenne is akkor eléggé gyér minőségű mert érdekes hogy akkor hogy lehet véres belül egy cipő?! Hogy mardhat csokipapír a zsebbe?!
De nyugodtan személyeskedjél és áltasd magad!😉
13/14 anonim 

válasza:

Azt írta valaki itt gykn, aki dolgozott turiban, hogy fertőtlenítő gázzal dolgoznak.
14/14 anonim 

válasza:

Mint a példa is mutatja látjuk mennyit ér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!