A pasiknak bejön a mintás cicanaci, vagy úgy általánosságban az embereknek?
Figyelt kérdés
mert nekem nagyon tetszenek és kényelmesek is főleg egy hűvösebb nyári estére ahol a rövid naciba fázol a hosszúban pedig megsülsz.
Például gondolok az ilyenekre:
2015. jún. 20. 12:50
1/12 anonim válasza:
A cicanadrág nem nadrág. Ha hosszú felsőt hordasz vele, akkor semmi baj nincs ezekkel.
3/12 anonim válasza:
Nekem leginkább a fekete és fehér jön be, persze nem mindegy, hogy milyen alakú lányon látom.
4/12 anonim válasza:
Nekem a putriscigányok jutnak róla eszembe.
20/f
5/12 anonim válasza:
Az én pasimnak nagyon nem jön be. Az egyszínűeket szereti csak. 19F
6/12 anonim válasza:
A barátomnak nagyon nem tetszik a mintás... meg senkinek sem akit ismerek. Nekem sem.
7/12 anonim válasza:
Nem tetszenek ezek a hipstermintás leggingsek. Ráadásul legtöbbször a dagadt disznók veszik fel.
8/12 anonim válasza:
Ezek pont nem tetszenek. Nekem egy mintás van csak, az is hosszanti fekete-bordó csíkos. Inkább az egyszínű feketét szeretem.
De amúgy tudnak ezek is jól kinézni csak akkor egyszínű felső kell hozzá.
9/12 anonim válasza:
Pasiként osztom egy-két előttem szóló véleményét, vagyis egy kicsit már túl mintás (az egyszerűbb mintájúak és az egyszínűek jobbak). De azt kell mondjam a megfelelő csajon, megfelelő kiegészítéssel nagyon jól tud kinézni ez is. Szóval jól kiválasztott ruhadarabokkal egy átlagos alkatú csajon - igen, bejön.
10/12 anonim válasza:
Nekem tetszenek a mintásak is, de az egyszínű pamutos vagy a latexes is. Én is gyakran hordok pasiként latexest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!