Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A turiban kapható ruhák...

A turiban kapható ruhák általanossagban mennyi ideig voltak használva, mielőtt oda kerültek? N

Figyelt kérdés
Nyilván nem lehet ezt egyértelműen megmondani. De hallottam olyat, hogy az angoloknál nem szokás a ruhákat felhalmozni otthon, hanem minden szezon végén kB le cserélik az egész ruhatarat. Ez igaz?
2019. máj. 9. 22:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Munkatárs anyja hetente vész egy rakás ruha, csomót úgy visz el pár hónappal később a turkálóba, hogy egyszer se volt rajta...de azért szerintem nem ez jellemző.
2019. máj. 9. 23:11
 2/14 anonim ***** válasza:
78%

A minőségi állapotán látszik. Ami újszerűnek tűnik az max 1-2 szezont és csak alkalmanként volt viselve. Kint a h&m pl olcsónak számít rengeteg cucc van turikban tőlük, az áraik hasonlóak mint itthon, csak kint kicsit jobbak a fizuk. A középosztály megteheti, hogy tucatszámra dobálja ki a ruhákat.

[link] 3995ft minimálbér: 850ft

[link] 13font átváltva kb 4900ft minimálbér 25 éves kor fölött 8 font

A magyar több mint fél napot, az angol másfél órát dolgozik ugyanazért a ruháért.

2019. máj. 10. 03:38
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Ha jobban megnézed a ruhákat, látni rajtuk. Ami kinyúlt, laza a gumija, kopott, bolyhos, foltos a hónalja az nyilván sokat volt használva. Amin nincsenek bolyhok, nincs kinyúlva, kiszakadva a varrás azt keveset vagy egyáltalán nem hordták, vagy ügyesen mosták:)
2019. máj. 10. 06:51
 4/14 anonim ***** válasza:
3%

Vegyél inkább újat!

Ez a turi gusztustalan és taszító dolog, sosem tudod meg milyen bőrbetegséges horda melyik más országban.

2019. máj. 10. 11:06
 5/14 anonim ***** válasza:
4es adhatnál akkor pénzt új ruhákra. Nem mindenki teheti meg hogy butikokban vásárol. Egyébként meg nem a legutolsó indiai kisfaluból hozzák ahol tényleg vannak fertőző bőrbetegségek. Fertőtlenítik a ruhákat meg normális ember kimossa otthon
2019. máj. 10. 11:20
 6/14 A kérdező kommentje:
Én vegyesen vásárolok, újonnan is és turibol is. Ennek az az oka, hogy néha találok olyan dolgokat a turiban, amihez a boltokban itt nem féhetek hozzá sajnos, mert nincs olyan márka. Szeretem a marks&spencert, pl, de Szegeden voltak szívesek Meg szüntetni a boltot és egy ócska lengyel márkát rakni a helyére. Szívesebben veszek még inkább egy márkás jo minőségű ruhát amit használtak 4-5 alkalommal, mint egy kínai ocskat aminek rosszul vagyok az anyagtól vagy a farmer ami újonnan 5 ezer Ft pár használt után kinyulik rajtam. Most a turiban vettem egy nadrágot, ami eredeti áron 35 ezer Ft. Itt 2700 ért vettem, egyáltalán nem látszik rajta, hogy használták, nagyon alaposan átnezem, a címke sem kopott, és az ülepe sincs megnyulva. Szerintem többet ér mint egy kínai nadrág.
2019. máj. 10. 11:49
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

5!

Ha dolgoznál lenne...

Én kétkezű munkát végzek és megtudom tenni hogy új ruhákat cipőket vásárolok.

2019. máj. 10. 13:23
 8/14 anonim ***** válasza:
Tudod más is dolgozik éjjel nappal, belét kiköpi és mégis örül ha a legfontosabbakra jut neki. Nekem speciel van egy fontossági sorrendem, és nem vagyok hajlandó tízezreket kidobni egy olyan ruhára, amit turiban is meglehet venni pár száz ftért
2019. máj. 10. 14:32
 9/14 anonim ***** válasza:

Gyakrabban cserélik igen. De vannak, amik már nagyon kopottak, ezerszer mosottak, a belső címke is tök halvány, és van olyan is, amiben még benne a gomb, a címke, mert boltok leselejtezett régi kollekciója és nem hordták még. Sőt talán Angliában élő magyarok cuccai is visszavándorolnak, mert láttam már "Magyarország" pólót is a Hádában. :D

Vettem már sok címkés, még nem hordott dolgot, de láttam véres belsejű cipőt is és olyan gatyát, aminek angol csokipapír volt a zsebében. Meg kell nézni az adott göncöt.

2019. máj. 11. 23:56
 10/14 anonim ***** válasza:

4es, buta vagy, mint a föld. Egyrészt vannak ott sose hordott ruhák, másrészt fertőlefertőtlenítik őket...

A butikban vettről se tudod, hogy hány bőrbetegségben szenvedő próbálta fel előtted.

2019. máj. 12. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!