Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti mit gondoltok erről a...

Ti mit gondoltok erről a stílusról?

Figyelt kérdés

Már régóta vonz a 70-es/80-as évek divat világa és el szeretnék kezdeni így öltözködni; ha ti meg látnának valakit ilyen stílussal az utcán kinevetnétek? nektek tetszik?mit gondoltok róla?

Pár kép: [link]

[link]

[link]

[link]

2019. máj. 4. 16:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem irto bena (bar akik hordjak, azok szerint meg valoszinuleg en vagyok az), de itt Budapesten minden masodik lany ilyet hord jelenleg, ugyhogy nyugodtan felveheted. Kulfoldieken meg mar evek ota ilyen cuccok vannak.
2019. máj. 4. 21:16
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó képen a csajon az a bő gatya! 😂

Ha az enyémtől nem bővebb akkor még rendben volna.

F/42

2019. máj. 5. 09:26
 13/15 anonim ***** válasza:
91%
Minden második lány pontosan így néz ki, aki szembejön az utcán. Teljesen megszokott, szóval az égvilágon senkinek nem szúrnál szemet
2019. máj. 5. 17:02
 14/15 anonim ***** válasza:
49%
Borzasztóak ezek a tüdőgatyák. Felsőtestük szinte nincs is, csak 2 láb a nyakig.
2019. máj. 5. 20:14
 15/15 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon jól néz ki, és hordj azt, ami neked tetszik, nem más embereknek! hajrá!
2022. szept. 11. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!