Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek milyen az öltözködési...

Nektek milyen az öltözködési stílusotok?

Figyelt kérdés
Nemet es kort is írjatok, előre köszönöm! 🙆

2019. máj. 2. 20:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt veszem fel ami rám jön. Sokat híztam és nehezen találok olyan ruhát amiben csinosnak érzem magam (pedig nem vagyok bálna, csak magas, erős csontozatú, nagyok a cicijeim és a cuki lányos dolgokban röhejesen festek)

Ha sikerül visszanyernem a régi alakom akkor maradok a régi stílusomnál:

Elegáns, nőies, letisztult, minimalista. Egyszerű felsők (pl egy sima póló alul blúzhatással), passzos sima nadrág (semmi strassz, semmi koptatás, semmi szakadás)

Skeater szoknyák, lenge nem villantós nyári ruhák.

Szeretem az elegáns sportos irányzatot, ezért tornacipő vagy sneaker egy inggel:)

2019. máj. 3. 06:22
 12/19 anonim ***** válasza:

Általában sportosan elegáns (pl. blézer-farmer- tornacipő-blúz). Nyáron vagyok nőiesebb... (szoknya, egyberuha)

nemkor

2019. máj. 3. 08:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"Amihez épp kedvem tartja" stílus. :D

Legtöbbször "uncsi" alapdarabok, esetleg EGY feltűnőbb darabbal feldobva.

Ha valamit muszáj lenne ráhúznom, akkor "laza-elegáns", de nagyon változó.

Színek terén a fekete és a sötétkék a világom, a ruháim 99%-a ilyen színű, másban nem igazán érzem olyan jól magam.

Annyira nem érzem fontosnak a ruhákon keresztüli önkifejezést, a fő szempont hogy kényelmes és praktikus legyen a rajtam levő szett, nem ezzel szeretnék egyedi lenni igazából. Persze vannak "személyes" cuccaim, pl a jó öreg farmerdzsekim felvarrói, vagy pl pólók terén igyekszem olyan mintákat válogatni, amik tükrözik az ízlésem/érdeklődésem, de kb ennyi. Még az ékszerekkel szoktam esetleg játszani.

Gyakorlatilag a ruhavásárlás nálam úgy néz ki, hogy bevetem magam a boltba, és megpróbálok olyan göncöket összeszedni, amik nem bohóc-stílusúak. Sajnos egyre nehezebb. :D

2019. máj. 3. 08:49
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudnék konkrét megnevezést a stílusomnak, mondjuk úgy, hogy tipikus fiús, laza, de visszafogott, enyhén rockeres beütéssel. Már-már tinis :D

Mindig is tudtam, hogy milyen öltözködési stílust szeretnék magamnak, de kiskoromban még leginkább csak a bátyám kinőtt cuccait hordhattam, a szüleim nem sűrűn vettek nekem saját ruhát. Aztán ahogy nőttem és egyre több pénzhez jutottam és már magam intéztem a ruhavásárlást, nem voltam rest intézkedni :D

Nem szeretem a túl bő ruhákat és ha lógnak rajtam, a passzos holmikat vadászom, mind pólóból, mind pulóverből, mind kabátból, stb.

Rockzene kedvelő vagyok, talán ennek tudható be, hogy nem bírom elviselni magamon a túl világos holmikat. És bár sok a fekete cuccom, de hordok azért színeset is, de szinte mindegyik a sötétebb fajtából való. Nadrágokból is sötétkék, fekete, szürke farmereim, valamint még egy barna nadrágom van, ami nem farmer, viszont nemtudommi. Ja, meg régi vágyam már egy sötét terepmintás nadrág (rövid és hosszú egyaránt) de abból még nem találtam olyat, ami egyszerre jó is rám, és nem is kerül egy vagyonba :/

Szeretem az egyszínű pólókat, csak kevés mintás pólóm van és azok mind vagy zenekarosak vagy filmes témájúak.

Szeretem továbbá a hosszúujjú pólókat (nagyrészt szintén egyszínűeket) és sokszor szoktam úgy variálni, hogy a hosszúujjúra húzok rövidujjú pólót, persze csak akkor, ha színben passzolnak egymáshoz. Tudom, hogy ennek már nem igazán van nagy divatja, de nekem akkor is tetszik :)

Egy sötétkék kockás ingem van, amit kigombolva, pólókkal kombinálva szoktam hordani. Szeretnék még többet is, de nem sűrűn találok olyat, ami ne lenne túl rikító és tarkabarka az én ízlésemnek.

Hűvös időben szeretek kapucnis pulcsikat hordani, cipzárosokat és kenguruzsebeseket egyaránt. Ja, és szintén régóta vadászok már egy tisztességes, sötétkék vagy fekete farmerdzsekire.

A nadrágjaimat fekete, barna vagy szegecses övvel szoktam összefogni, valamint van egy oldalláncom, azzal dobom fel néha a farmereimet.

Hideg időben bakancsot, jó időben klasszikus fekete-fehér tornacipőt hordok.

Bocsánat a hosszúságért, kicsit belemerültem, de hát jólesett kiírni magamból :D

25/F

2019. máj. 3. 18:23
 15/19 anonim ***** válasza:

Egy átlag hétköznap kb. 5-ös és 6-os, néha 4-es, ha a helyzet úgy kívánja, 7-es otthon, amikor csak valamit magamra kapok, amit üthetek-vághatok (takarítás, hóelsöprés, fűnyírás), de utcára nem jellemző.

[link]

A munkahelyemen nincs dress code azon kívül, hogy kötelező a zárt cipő és hosszúnadrág.

29

2019. máj. 3. 19:37
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz behatárolni. Olyan a ruhatáram, hogy egész laza, sportos szettektől kezdve a feltűnőig bármit ki lehet hozni belőle. Átlagban a kicsit "edgy", de csajos kombókat szeretem. Például magas derekú szaggatott farmer, magassarkú bakancs, fekete trikó/feliratos póló felcsomózva a nadrág tetejéig, esetleg egy térd alá erő kardigán vagy egy bőrdzseki. Imádom a nagyon szaggatott nadrágokat, a masszív, vastag taplú és sarkú terepjáró magassarkúkat, illetve a fekete felsőket. Van jó pár kivágottabb trikóm is, bársony bodym csipke szegéllyel, van pár bandás pólóm is. (kedvenc metal zenekarok). De ha olyan kedvem van, elegánsba öltözöm, vagy csak simán kényelmesbe.
2019. máj. 3. 20:43
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, lemaradt a 22/L.
2019. máj. 3. 20:44
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

En a kenyelmes goth vonalat nyomom, "hetkoznapi dark" cuccokban vagyok tobbnyire. Egyszeru szabasu fekete egyberuha, attetszo anyagok, barsony, sima fekete harisnya, a kedvenceim. Inkabb a kiegeszitoket szeretem, egy erdekes szabasu kardigan, egy szep de egyszeru platform csizma, lancos-csatos ovek, furcsa alaku taskak. A hajam viszont mindig be van love es tobbnyire a sminkem is erosebb.

Egyetem alatt meg en is eltem a csipkes-fuzos iranyt, de mostmar leegyszerusitettem a ruhataramat, inkabb az egyszerubben hordhato es jol kombinalhazo darabokat keresem akar fast fashion uzletben jarok, akar epp neten keresgelek valami alternativ marka oldalan.

2019. máj. 4. 00:21
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kevert vanhogy elegáns ruha van hogy farmer és póló de szeretem a színes ruhákat

Az én ruhatáramnak kb a fele hiányzik.

Sok dolog van amit még hordanék.

14L

2019. júl. 25. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!