Mi az öltözködési stílusotok?
Figyelt kérdés
Kort, nemet írjatok légyszi2018. dec. 9. 22:40
3/16 anonim válasza:
Régebben inkább sportosan nőiesen öltözködtem, de már csak elegánsabb ruhákat vásárolok mostanság. Tudatlanul is kiszorítottam a farmert. Már csak 2-3 farmer lapul a szekrényemben.
5/16 anonim válasza:
Pfuu, bakancsot hordok általában, meg szűk fekete nacit. Én new yorkeresnek hívom a stílusom, mert kb. minden ruhám onnan van.😂😂
18/L
6/16 anonim válasza:
Bár nem szeretem magamat kategorizálni de ha muszáj lenne valami cimkét ráhúznom az öltözködésemre akkor romantic goth/vampire goth vagyok időnként egy kis pagan goth beütéssel.
Minden cuccom fekete, szeretem a csipkés és bársony cuccokat. Ékszerekből csak ezüst színű, ón vagy csont ékszereket hordok.
Sok egyberuhát vagy szoknyát hordok. A lényeg hogy érdekes szabásuk legyen. Kb mindig bakancsban járok (különlegesebb fajták, platformosak meg kézműves manufaktúrából származó lábbelik)
Szeretek mell alatti füzőket is hordani.
Kb olyan vagyok külsőre mint egy striga
22/L
7/16 anonim válasza:
Nincs konkrét stílusom, rengeteg féle ruhát hordok a szakadt farmer-kinyúlt kötött pulcsi kombótól a kisestélyin át a pink tüllszoknyáig minden megtalálható a szekrényemben, és helyhez, alkalomhoz és a hangulatomhoz igazodva választom ki,mhogy mikor mit vegyek fel. 20/l
8/16 anonim válasza:
Minimalista, sportosan elegáns.
9/16 anonim válasza:
Fogalmam sincs, talán basic. 25L
10/16 Metionin válasza:
Ilyen blekmetálgótbiszbasz ha muszáj kategorizálni. Fekete ruhák, női szabású zenekaros pólók, fűzők, fekete egyberuhák érdekes harisnyával, fekete farmer. Szeretem a szép hátrafelé hosszabbodó goth kabátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!