Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 12-18 éves lányok. Milyen az...

12-18 éves lányok. Milyen az öltözködési stílusotok?

Figyelt kérdés
Írjátok le,de kérlek ha van alkalmatok képet is csatoljaztok,minden érdekel nem kell extrának lennie.

2016. nov. 1. 19:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

A sportos ruhákat nem annyira kedvelem, ezért nem hordok sportos fazonú pólókat, sportos cipőket stb. Egy edzőcipőm van, azt is ritkán hordom. Nyáron szandálokat hordok, télen csizmát, bokacsizmát, ősszel edzőcipőt vagy bokacipőt, tavasszal pedig szeretem a balerinacipőket.

Nem túl színes az öltözködésem, főképp ezeket a színeket hordom: szürke, fekete, sötétkék, néha fehér vagy lila és a bordót is szeretem, csak nem találtam még olyan bordó ruhát, ami jó rám.

Gatyákból azokat szeretem amik szűkek, de kényelmesek és nem lógnak rajtam. Van 3 farmerom, egy koptatottab kék, egy sötétkék és egy szürkésfekete ami a térdénél lyukas. Ha melegebb van, fekete cicanadrágokat hordok, nyáron farmerrövidgatyákat.

Kabátból és pulcsiból is a nőiesebbek tetszenek, nem azok amiket a dechatlonba vagy az intersportba lehet kapni, hanem h&m, orsay például. A ruháim többségben innen vannak: orsay, c&a, h&m, new yorker, reserved

Nem tudom hogy az öltözködésbe az ékszerek is beleszámítanak-e, de szeretem az ékszereket, de nem tudok gyakran hordani a mindennapos tesi óra miatt, vagy nem illik a ruhámhoz. Nyakláncból a rövidebbekwz szeretem. Fülbevalóból a kicsik és a lógósak is bejönnek. Régen utáltam a gyűrűket, de most megtetszettek és a karkötő a kedvencem. Bizsukat hordok. Az ezüst jobban tetszik, de az arany vagy az aranyosabbak jobban mennek a bőrszínemhez.

2016. nov. 1. 19:42
 2/21 anonim ***** válasza:
23%

(176cm, barna haj,barna szem) Fekete. Minden mennyisègben. Néha felveszek fehéret vagy szürkét. Fekete bakancsot hordok. Ha anyáék nagyon nyaggatnak talán felveszek valami színeset. És ez nem azért van mert önértékelési zavaraim vannak/ kövér vagyok hanem mert tetszik a szín+metalfan vagyok! Meg a fekete egy kis csalódottságot is tükröz.(fiúk...fiúk....) Most komolyan kinek jönne be egy feketébe öltözött metált hallgató bakancsos lány?!?!?!?!? (Am ha valakinek mégis tetszene nyugodtan írjon rám)

13/L

2016. nov. 1. 19:55
 3/21 anonim ***** válasza:

Általában inget hordok, farmernadrággal vagy szoknyával. Nyáron balerinacipő, télen csizma. Az átmeneti időszakban valami vászoncipő, mert a sportcipőket nem szeretem.

Kiegészítők terén eddig az ezüst színűt szerettem, mostanában inkább az aranyat (persze csak bizsut hordok, mert milliomos nem vagyok).

15/L

2016. nov. 1. 20:16
 4/21 anonim ***** válasza:
Leginkább Kendall Jenner stílisához hasonlít az enyém , de komolyan.:D Nézz róla képeket.De nem miatta.
2016. nov. 1. 20:19
 5/21 anonim ***** válasza:
Nos, akkor kezdem az elején. Sportos testalkatom gyanánt szeretem a sportcipőket, legfőképp a sneakereket és a futónadrágokat, pulcsikat. Télen bokacsizmát, nyáron nőiesebb szandált, tavasszal és ősszel a már említett sneakereket hordom. Ezeket általában a Deichmannból szerzem be. A rock a kedvenc zenei műfajom, ezért vannak elengedhetetlen együtteses felsőim. Imádom a kézzel hímzett darabokat, van is jó pár darab. Színeket tekintve fehér, fekete és szürke felsőim vannak. Szeretem a színeset is (rózsaszínen és lilán kívül), de nincs sok a ruhatáramban. Márkát figyelembe véve a kedvenceim a Harcos és a Szervető, illetve a H&M. Nadrágok közül a szűk szárúakat veszem csak fel télen, ősszel és nyáron, ezek feketék, koptatottak vagy normális farmer színűek. Nyáron fenék alá érő farmer rövidnarágokat hordok. Kabátok közül én is a nőiesebb darabokat szeretem, csak fekete színben.
2016. nov. 1. 20:24
 6/21 anonim ***** válasza:
Azt kihagytam, hogy nem hordok ékszereket, és azt is, hogy 14 éves vagyok.
2016. nov. 1. 20:25
 7/21 anonim ***** válasza:
Kb csak fekete ruhám van, esetleg 1-2 szürke de azokat ritkán hordom. Kedvencem a tornacipő, télen bakancs. Nagyon szeretem az ilyen vastag, kötött pulcsikat, zenekaros pólókat, illetve sok pólómra én festek rá mintát, dalszöveget, hasonlókat, de természetesen fekete pólókra :DD Fázós vagyok így ritkán hordok szoknyát, ruhát, de amúgy nagyon szeretem őket. De amúgy hétköznap egy bővebb fazonú póló, szűk szárú nadrág, kötött pulcsi/farmerdzseki, a szokásos pengetős nyakláncom, tornacipő, meg a szokásos karkötőim, egy amit barátnőmtől kaptam, egy a barátomtól, egy harry potteres és egy amit a húgom kötött nekem :)17/l
2016. nov. 2. 00:03
 8/21 anonim ***** válasza:
nem szeretem a tapados polokat, és imádom a nagyobb meretu ruhakat. általában az is elony ha takarja a fenekemet:) nadragbol persze a lenyeg hogy tapadjon,de ne annyira hogy elhal a lábam benne. cipobol mikor mi:) kerulom a tomegcuccokat és imádom a mintás felsoket, kerulom a csak feketet:) ekszerbol a bizsut nem birja a borom..van 3 ezust es 2 arany gyurum,2 arany nyaklancom amit mindig hordok :D karkotot nem szoktam,mert mindenbe beleakad+ha a pulcsim ujja tapados,csak akadalyoz..legalabbis engem:) 15l
2016. nov. 2. 11:14
 9/21 anonim ***** válasza:

Lezser elegáns a stílusom.

18/L

2016. nov. 2. 13:14
 10/21 anonim ***** válasza:

Régebben nagyon imádtam lezser, sportosabb cuccokat, mostanában viszont a csinosabb felsőket is szeretem egy kardigánnal. Szóval a reggeli hangulatomtól függ, hogy mit veszek fel.

Általában feketét hordok, mert ez a szín tetszik, és szerintem megy a szőke hajamhoz. (Meg úgy általában mindenhez:D) De van néhány bordó, sötétkék, fehér és szürke ruhadarabom is, amit még felveszek. Szívesen hordanék ilyen sötétebb olajzöldes árnyalatokat is, csak nem találtam még olyat ami jó lenne rám:(

Ha valami lazább viseletre vágyom, akkor vagy sima fekete pólót, trikót veszek fel egy inggel. (Farmering, kockás ing), vagy valamelyik lengébb pólómat (ami nem kizárt, hogy zenekaros). Ezeket sokszor betűrve hordom, magasított derekú fekete gatyával, mert így van benne valami "nőies" is. (Lehet hülyén hangzik így, ahogy leírtam, de tényleg jól néz ki:D)

Szeretem a lakkcipőket, úgyhogy sokszor az van rajtam.

Ilyesmire gondolok: [link] Mondjuk nekem ennél sokkal jobb van, de olyat nem találtam:(

Ha elegánsabban akarok kinézni akkor szívesen hordok csipkés felsőt. (feketét, vagy fehéret) Ezeket általában egy fekete, ritkán színes kardigánnal és magasított derekú gatyával veszem fel.

Szeretem a feszülősebb pólókat is (persze nem a túl feszülőseket, csak amik azért úgy igazodnak az alakomhoz:D). Ilyenekből van szürke, kék, fekete, pöttyös, csíkos. Ezeket suliba, itthonra szoktam hordani, amikor nincs időm gondolkodni, és gyorsan fel kell kapnom valamit. A H&M Basic részlegén van azt hiszem rengeteg ilyen póló.

Szeretem a V kivágású felsőket is, mert szerintem azok elegánsabbak, úgyhogy ha tehetem, inkább olyat veszek fel.

A kiegészítőket nem nagyon variálom, van néhány karkötő állandóan a kezemen, de azok 0-24-ben ott "szolgálnak":D Nyakláncot ha veszek, akkor csak rövidet, a hosszúakat nem szeretem.

Kabátból is inkább a nőies fazonok felé hajlok. Ősszel bőrdzsekit hordok, télen a fenekem alá érő a derekamnál picit ősszeszűkülő, kapucnis kabátot, vagy szövetkabátot, tavasszal pedig szintén bőrdzseki, vagy farmerdzseki.

Cipőből szeretem még a slip-onokat nagyon, szinte mindig azt hordtam (tavasszal, nyáron és egy ideig ősszel is). A bokacsizmák is jó barátaim, meg a kicsit magasabb sarkú, vadabb darabok is pl. ez: [link]

A kedvenc ruhaboltjaim pedig a ZARA, Mango, Springfield, H&M, de a ruháim 90%-a az utóbbiból van, mert szinte csak itt találunk olyan darabokat, amiknek jól áll a fazonjuk.

2016. nov. 2. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!