Nem lenne gáz ha 20évesen ilyen övet hordanék?
jó kis öv,nekem is ilyen van
16/F
Nekem is van ilyen, nem is egy, szerintem nagyon jól néz ki, én imádom. :) Nyugodtan vedd fel, ha meg azon aggódsz, hogy gáz vagy nem, szerintem ez megnyugtat: nemrég láttam egy öreg nénit, és converse cipő volt rajta.
Mellesleg azt rohadtul nem értem, hogy hogy jön ide dzsásztinbiber? Előtte is hordtak az emberek ilyen öveket... Akkor az milyen stílusú volt?
17/l
ha divatcuccokhoz veszed fel, akkor hánynivaló, ha rocker/punk cuccokhoz, akkor jeee :D
én mindig kiszedem a szegecseket, és felpakolom a kabátomra, gatyára, miegyéb :D
15/L
Nyugodtan hordd!
De ez az emo stílus már komolyan kikészít!
Minden kiegészítőt, amit eddig rockerek/punkok hordtak most az idióta emoknak tulajdonítják!
Nem!!! Mert az emo a punk stílus egyik alfaja, és ezerszer később alakult ki.. Ne tituláljunk már senkit emonak azért, mert ez az új, hülye stílus átvette a régi stílusok kiegészítőit!!
Szerintem nem lenne gáz. Hordjad bátran!
Nekem is tetszenek az ilyen szegecses övek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!