Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek az öltözködésem...

Niky20010312 kérdése:

Szerintetek az öltözködésem tényleg ribis volt, vagy apám egy gyökér? 18L

Figyelt kérdés

Pár napja, amikor 30 fok körül volt, kicsit kimentünk a barátnőmmel a városba, lőtt is egy képet rólam:

[link]

Örültem, hogy elővehettem a szekrényből a nyári ruhákat..

Erre mikor hazajöttem, apám már hazaért a munkából. Felhúzta a szemöldökét, és végignézett rajtam, majd hallottam, hogy odaszólt anyámnak, hogy "ez most jött a sarokról?"

Mi a véleményetek? Nagyon megalázó volt.

2019. ápr. 27. 19:18
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk Nikikém ahogyan te meg “gyökér”-nek nevezed édesapádat, feltételezem, hogy apud csak azt a stílust használta, amit biztosan megértesz. Figyelmes apukád van.
2019. ápr. 28. 11:16
 52/70 anonim ***** válasza:
76%

Alátámasztom aki azt írja, hogy nem kell csadorban járni, de én 23 éves nő létemre azt mondom, hogy ez sok.

Csinos alakja van, viszont ha valaki ilyen ruhát vesz fel, az azzal jár, hogy a fél pasisereg a nyálát csorgatja meg utána fordul. A szexuális zaklatásnak SEMMI!!!! elfogadható indoka nincs, viszont a mai világban baromi nehéz lehet pasinak lenni, amikor szép lányok ilyen ruhákban jönnek el, aztán fel vannak háborodva, ha a pasi utánuk fordul vagy odaszól.

Ráadásul ez nem nőies. Simán le lehetett volna engedni a pólót, hogy takarja a hasát. Az Apja reakciója kicsit erős volt, de nem ismerjük, lehet azért reagált így, mert rendkívül félti a lányát, hogy ne essen baja az utcán. Ilyen öltözködéssel meg sajnos elég provokatívan hat a férfiakra.

Az más kérdés, hogy igen, hosszú nadrágban meg garbóban is ugyanúgy zaklatnak embereket, de könyörgöm, miért kell kidobni az embernek mindenét, ami van? Ennyi erővel bugyiban meg melltartóban is sétálgathatnánk az utcán is.

Sajnos a mai lányok körében ez lett a divat, nem pedig az elegáns, nőies öltözködés.

2019. ápr. 28. 11:44
 53/70 anonim ***** válasza:
38%

Utolsó válaszoló vagyok.

Attól még, hogy az a divat, és sokan hordják, nem biztos, hogy nőies, vagy csinos. Én például ezt a fiús lányokat már egyáltalán nem tartom nőiesnek, hiába gyönyörűek arcra, a tornazsák a háton, a férfi pulóverek, a fullcap és társai minden, csak nem nőies. Tény, hogy a mai srácoknak bejön, de azok se srácok már, elvitte őket a divat.

2019. ápr. 28. 11:47
 54/70 anonim ***** válasza:
66%

Az "apám egy gyökér?" kérdés pedig jól mutatja az értelmi szintedet.

Van még hova fejlődnöd... de inkább csak azt mondanám, hogy hálátlan és neveletlen vagy, esetleg még azt, hogy ez egy férfitól generált kérdés.

2019. ápr. 28. 12:12
 55/70 anonim ***** válasza:
48%
Egyáltalán nem ribis.Az itt hőbörfőknek meg csak annyit,hogy ezelőtt 20 évvel is hordzunk topokat,amik mell alatt értek véget.Átlátszó felsőket melltartóval,mégse hisztizett senki rajta.A másik pedig,komolyan azt hiszitek,hogy ha teljesen felöltözik,akkor senki se akarná megdugni?Engem kabátba is mindig megnéznek és biztos nem a két szép szememért.
2019. ápr. 28. 13:17
 56/70 anonim ***** válasza:
38%

Ugyan már, semmi gond nincs ezzel, nem kell mindenkinek blúzban meg szövetnadrágban járni. Divatos, fiatalos, ráadásul az a harminc fok negyvennek érződött a tizenkettő után, szóval nem is értem, aki kérdezte, hogy nyáron mit fog hordani. Hát ugyanezt. Egyébként nevetségesnek tartom, hogy valaki egy rövidnadrág póló kombóból azt szűri le, hogy pasizni, meg dugni akar.

22/L

2019. ápr. 28. 19:17
 57/70 anonim ***** válasza:
38%

Közönséges és könnyűlányos az biztos, mindened kinn van pont mint egy útszélinek így apádnak teljesen igaza volt!

F/42

2019. ápr. 28. 20:55
 58/70 anonim ***** válasza:
32%

Elárulnék egy titkot a sok irigy, lelki sérült embernek, aki itt görcsöl 2 nap és 6 oldal óta, hogy minél jobban megbántson egy fiatal lányt, mert felvett egy rövidnadrágot, és felkötötte a pólóját a kánikulában: a lány kb. az első pár komment után rá sem néz a kérdésre, miután leszűrte a színvonalatokat. :)

Szóval dagonyázhattok még egy ideig a szarotokban, elhordhatjátok mindennek, de rátok sem néz.

Az apja nem hogy egy tapló gyökér, de én a helyében tuti úgy pofán basztam volna, hogy a fal adta volna a másikat. Főleg nagykorúként. Ahogy teheti, költözzön el a szociopata apja mellől.

2019. ápr. 29. 01:16
 59/70 anonim ***** válasza:
35%

58.

Én meg had áruljam el hogy ez egy olyan oldal ahol mindenki a saját véleményét írhatja le!

Vagy szerinted a kislány mellé kéne állnia mindenkinek?

Meleg volt igen , de azért nem kéne olyan rövidnacit felvenni amiből kilátszik a fele shegge, a polóról meg had ne írjak kommantet.

Akinek ez bejön az vele egy cipőben jár.

Levonta a konzekvenciát?

Jól tette! Csak ne várja hogy mindenki az apját szídja akinek van legalább esze.

2019. ápr. 29. 07:43
 60/70 anonim ***** válasza:
14%
58. szóhasználatod alapján te is Nikike színvonalán vagy.
2019. ápr. 29. 08:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!