Szerintetek az öltözködésem tényleg ribis volt, vagy apám egy gyökér? 18L
Pár napja, amikor 30 fok körül volt, kicsit kimentünk a barátnőmmel a városba, lőtt is egy képet rólam:
Örültem, hogy elővehettem a szekrényből a nyári ruhákat..
Erre mikor hazajöttem, apám már hazaért a munkából. Felhúzta a szemöldökét, és végignézett rajtam, majd hallottam, hogy odaszólt anyámnak, hogy "ez most jött a sarokról?"
Mi a véleményetek? Nagyon megalázó volt.
Nem is ad ki semmit a google, mit hazudozol?
Jézusom mennyi begyepesedett, gyökér, irigy ember.
Tökéletesen tükrözi az országunk kritikán aluli állapotát.
Mi már a balkáni népeknél is elmaradottabb mentalitásúak vagyunk.
Lassan tényleg valami Szaúd-arábiai diktatúrát szavaznak meg az emberek, aztán megköveznek az utcán, ha nem burkában vagy nyáron.
Nyáron papucsban, "pichagatyában" és melltartóban mászkálnak az utcán az emberek nem egy üdülőparadicsomban, pl. Spanyolországban, Horvátországban etc.
Akkora k_rva voltam, hogy nem egy helyen én is így tettem. Persze csak arra vágytam, hogy megdugjanak, főleg szűzen!
Ha valaki "szexisen" öltözik, már is azt akarja, hogy a sok hozzátok hasonló nyomoronc rámásszon. Nyilván..
"18 évesen még nem vagy azon az agyi szinten, hogy felfogd amit apád érzékeltetni akart veled"
És az milyen agyi szinten van, aki a saját lányát lek_rvázza? Ti ezeket a válaszokat komolyan írjátok? Takarodjatok pszichiáterhez, de már ő se sokat tudna segíteni.
azt sem tudod ki a femináci, pont hogy veregetné a vállatokat, hogy a nők tárgyiasítása ellen küzdötök, ne hordjon senki ilyen gatyát
ti elhízott, frusztrált kis kockák lehettek, ha már személyiségeket találgatunk :)
Szerintem egyáltalán nem r*bis, sok csaj így öltözködik.
Én szoktam crop toppokat is hordani, (melltartó nélkül) nos még úgyse néz senki se furán, szüleimet sem zavarja. Pedig apum aztán sok mindenen ki tud akadni.
30 fokba amúgy is mit viselj? Kabátot? Apud túlreagálja a dolgokat.
Úgy utálom azokat, akik azt kérdik, hogy "akkor mit fogsz hordani nyáron". B+ az időjárásnak kell öltözni, nem a hónapnak. Vegyünk fel nagy pulcsit csak azért mert tavasz van és főljünk meg, csak azért mert április van? 30fokba? Nem vagytok normálisak.
Kedves 46-os, én azt aláírom, hogy nem szép egy apától egy ilyen mondat a saját lányára, de szerinted neki az milyen érzés, hogy azt látja, amitől meg szeretné kímélni a gyerekét?
Nem arra vágyik, hogy minden hímnemű az ő lányára élvezkedjen.
Nyilván a kislánynak ez nincs ellenére.
Nem voltál még szülő, szóval szerintem az ilyen indulatokat még nem tudod megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!