Designer termékeket hol lehet olcsón megvenni?
Én szerintem egyik high end termékemet sem vettem meg teljes áron (kivéve, amiket ajándékba kaptam). Amik szerintem fontosak:
-Döntsd el, mit szeretnél, azt keresd szisztematikusan. Tedd be minden oldalon a 'kedvencek' közé, ott úgyis látod, ha éppen akciós.
-Iratkozz fel a hírlevelekre, mert sokszor van, hogy a tagok kapnak plusz kedvezményt, vagy már hamarabb értesülhetsz a sorban következő akcióról, vagy első vásárlásnál kapsz 10-15% kedvezményt, ami azért egy 100e feletti darabnál már érződik. (itt célszerű egy külün vásárlós e-mail cím:D)
-Tudatosan vásárolj, tehát legyen egy listád, hogy mi a legfontosabb, és ne csábulj el sok apróbb, olcsóbb haszontalan cucc iránt, mert 2-3 olyan ára kiteszi lehet a hőn áhított, drágább darabot.
-A legnagyobb akciók november-december környékén vannak (Black Friday, Cyber Monday, téli leárazások), de ilyenkor, nyár közeledtével is szoktak lenni nagyobb leárazások, érdemes figyelni az oldalakat.
Ahonnan én szoktam rendelni:
farfetch.com
net-a-porter.com
theoutnet.com
louisaviaroma.com
ssense.com
mytheresa.com
shopbop.com
nordstrom.com
matchesfashion.com
Igen, mind szállít tudomásom szerint. Viszont az USA-ból rendelt termékekkel vigyázni kell, mert azok fennakadhatnak a vámon, és 40USD felett ki kell fizetni 3500 ft kezelési költséget, és a rendelt termék 27%-át... De szúrópróba szerű az ellenőrzés, nekem már átjött 6 db 300 dollár feletti csomagom, az egyik barátnőmet az első rendelésnél megfogták 70 dollárnál.
Visszaküldés is gördülékeny, ráadásul ingyenes is (pl. itthon a HM-nél ezer forint akkoris, ha ők rontották el, és küldtek rossz terméket/méretet....).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!