Lányok, akik mezítláb hordtok magassarkút, nem izzad bele a lábatok?
Figyelt kérdés
Mivel én férfi vagyok, nem igazán viselek ilyeneket, de gyakran látok hölgyeket így járkálni, és elgondolkodtam rajta.2019. ápr. 23. 22:53
2/9 anonim válasza:
Vannak különböző lábspray-k, amik direkt azért vannak, hogy ne izzadjon és ne csússzon a lábad.
3/9 Barbie0022 válasza:
Előfordul, hogy beleizzad a lábam, ha nagyon nagy meleg van. Nem szeretem, mert akkor csúszkál a talpam a cipőben. Amúgy megfelelő lábbeli viselése esetén ez nem túl gyakori probléma.
4/9 anonim válasza:
Most nem jönnek az okosok hogy zárt cipőt csakis harival vagy zoknival hordunk, szandit pedig mezitláb?
Mert olyat is hallottam tőlük hogy nem egészséges mezitláb cipőt hordani.
5/9 anonim válasza:
Pont azt szeretem, hogy rendesen beleizzad, és amikor leveszem, nem kell félni, hogy egy lábfétises megszeretgetné:)...
6/9 anonim válasza:
Tavaly nyáron volt, hogy mezítláb voltam a magassarkú cipőben és nagyon meleg volt. Kb fél óra után beleizzadt és csúszkált benne a lábam. Nem a legjobb így...
7/9 anonim válasza:
Nekemn ne szokott de ez egyéntől függ ^^
8/9 anonim válasza:
De beleizzad, persze nem mindegyikbe, de ha mégis, teszek rá, úgyse fog érződni a lábszag úgy a cipőn keresztül.
22/nő
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2019. ápr. 24. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!