Ti mikor váltotok tavsszal mezítláb felvehető lábbelikre?
Akkor váltok le bizonyos ruhadarabokat, amikor az időjárás és a külső hőmérséklet indokolja. Időjáráshoz öltözködünk, nem a hónaphoz.
Sok embert láttam már a városban pólóban meg rövid nadrágban már egy hónappal ez előtt is, csak mert süt a nap, és az van írva a naptárra, hogy március, és nem január. Közben meg épp hogy 10°C volt.
én még bokacsizmát hordok, meg is fagynék szandálban, fázós vagyok
ha nagyon jó idő van, tavasz végén már előveszem, de inkább nyáron hordom
Bármikor bármelyiket felveheted mezítláb...
Én személy szerint mindig zàrt cipőben vagyok zoknival, mèg a nyàr közepén is
Kicsit korrigálnék a felfázáson, igazából nem a legjobb a nevet adta neki a magyar nyelv, ugyanis a felfázás az egy húgyúti bakteriális fertőzés. Persze a hideg is okozhat felfázást (hólyaghurutot), de nem jellemző.
Szóval inkább megfázni fog, de felfázni nem nagyon.
Felfázni valóban nem attól fog az ember hogy kivan a dereka vagy szandálban van mikor hideg van, de semmiképp se tesz jót. Pár év múlva olyan ízületes leszel mint a 90 éves mamikák...
Akkor váltok ha az idő engedi. Fázós típus vagyok, reggel fél 6kor ráfagyok a biciklire ígyis, biztos jólesne lilára fagyott lábujakkal dolgozni egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!