Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van esély erre, ha Budapesten...

Van esély erre, ha Budapesten zenekaros pólóban mászkálok a városban?

Figyelt kérdés

Arra hogy egy, az adott zenekart szintén szerető ember leszólítson és beszélgetést, haverkodást kezdeményezzen a közös ízlés ürügyén?

25/F

2019. ápr. 19. 22:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, nagyon jó kommenteket írtatok :)

Utolsó, szégyen-nem szégyen, de nekem a Green Day a legnagyobb favoritom, sajnos mégsincs még tőlük pólóm :/ Illetve van egy, de azt hiába a méretemben rendeltem, lóg rajtam mint valami sátor, úgyhogy nem hordom, eladásra vár.

Valószínűleg majd csináltatnom kell egyet.

2019. ápr. 20. 02:15
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán van rá esély.

Barátomat rendszeresen ha nem le szólítják de szólogatnak neki azèrt.

Rendszeresen metal villát mutatnak neki stb..

Az egyik Amon Amarthos polóját is megdicsértre egy srác, meg kérdezte hogy megyünk-e majd a koncertjükre.

Én is volt hogy mondtam egy Mayhemes pulcsis srácnak, hogy király a pulcsija

De kb ennyi. Ennél mélyebb beszélgetésekre azért ne számíts.

2019. ápr. 20. 08:23
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én egyik nap mentem be a pályaudvarra és az első emberen prosecturás póló volt. Múltkor benéztem egy autóalkatrész boltba és a srácon depressziós póló volt. Én nem szoktam ez miatt senkit se megszólítani csak olyan jó érzés szokott eltölteni.
2019. ápr. 21. 21:51
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem Fish!-es pólóban szólítottak már le (kezemben hurcolt könyv miatt szintén, hasonló apropóból), szóval van rá esély. :D
2019. ápr. 23. 09:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Még nem szólítottak le, de metálvillás 'intést' kaptam párszor
2019. jún. 17. 20:10
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van rá esély. Van egy barátnőm, aki nagyon szereti a kpopot (tudom, teljesen más stílus, de ez most nem változtat a lényegen) és nagyon sok olyan ruhája, kiegészítője van, amiből ez kiderül. Egyszer beültünk egy plázába enni, és egy random csaj odajött hozzánk, hogy látta a barátnőm táskáját, és hogy ő is nagyon szereti azt a bandát. Ezután majdnem egy óráig beszélgettek, majd végül elérhetőségét is cseréltek.
2019. jún. 17. 22:45
 17/18 anonim ***** válasza:

attól függ hogy mennyire népszerű az együttes.

engem már szólítottak le az utcán hogy megmondják ők is szeretik azt a zenekart

2020. jún. 10. 19:14
 18/18 xcoralinex válasza:
Amikor Metallica pulcsiban volta, odakiáltott egy pasi, hogy "milyen kemény vagy."
2020. jún. 12. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!