Így van esély, hogy kicsit szociálisabb életem lesz?
Szinte ugyanabban a cipőben járunk :D
Van egy pár kolis ismerősöm, és kivétel nélkül mind azt mondja, hogy ott bizony sok emberi kapcsolat születik, és hogy ne aggódjak azon hogy eddig nem volt túl pezsgő életem, egyetemen beindul majd. Ezeket tudom mondani neked is.
Plusz koliban könnyebb is lesz, mert nagyobb esélye van annak hogy totál idegen emberek közelébe kerülsz, és nem lesz az hogy mindenki valakivel, te meg egyedül, továbbá muszáj leszel barátkozni, mert kellemetlen lenne 2-3 évet úgy eltölteni egy épületben, hogy nem ismerkedsz senkivel.
Amit még mondani tudok, hogy majd az egyetem gólyatáborába mindenképp menj el. Nagyon jó programok szoktak lenni, és kiváló ismerkedési lehetőség. Lehet hogy mire kezdődik a suli és a koli, már lesznek is barátaid ;)
Melyik egyetemre szeretnél menni egyébként?
Első vagyok.
Szintén Debrecenbe készülök egyetemre :D Programtervező vagy mérnökinfó. Attól függ melyikre vesznek fel. Gyógyszerészen van ismerősöm Debrecenben, körbekérdezgetek nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!