Van esély erre, ha Budapesten zenekaros pólóban mászkálok a városban?
Figyelt kérdés
Arra hogy egy, az adott zenekart szintén szerető ember leszólítson és beszélgetést, haverkodást kezdeményezzen a közös ízlés ürügyén?
25/F
2019. ápr. 19. 22:11
1/18 anonim válasza:
az ötöslottóra is van, még ha kevés is
3/18 A kérdező kommentje:
Depresszió, Road, Zorall és Fish!-es pólóim vannak jelenleg, de idővel bővülni fog a készlet :D
2019. ápr. 19. 22:17
4/18 anonim válasza:
Én szoktam néha Pink Floyd-os pólóban járni, még nem szólítottak le miatta, de volt akivel már beszélgettem, és közben mondta, hogy ő is szereti a zenéjüket.
5/18 anonim válasza:
Hát, én régen hordtam zenekaros pólókat, sose szólított le így senki. Pedig lány vagyok.
Bezzeg bikiniben a strandon odajöttek:))
6/18 anonim válasza:
Én a Shawn Mendes-es cuccokat viselő embereknek oda szoktam szólni, hogy jó a pólója, vagy valami:D De nekem is megjegyezték már, hogy ők is szeretik Shawnt. Tehát ez a tinilányok körében talán népszerűbb.
7/18 anonim válasza:
Inkább te szólíts le másokat, ha ilyen élményre vágysz.
9/18 anonim válasza:
Egyszer már valaki kiáltott oda nekem hogy a Nightwish a király :D Sokan hosszan nézik a pólóm az utcán, de beszélgetés még sosem lett belőle.
10/18 anonim válasza:
Engem csak koncert után, Green Day miatt :D
Pacsizgattam ott a srácokkal XD
De utcán még nem :) nem elég bátrak az emberek
Szal legyél te az :DD
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!