Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pull and Bear-ről vélemények?...

Pull and Bear-ről vélemények? MIlyen a minősége a ruháknak?

Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 09:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%

Bár jól néznek ki, nem túl tartósak a cuccok... Mármint nincs Zara-szinten, kb. Bershkásak.

Könnyen kinyúlnak v kifakulnak, 1-2 éven belül :(

2010. júl. 5. 10:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
attól függ, mennyit hordod őket.ha mondjuk csak 2hetente veszed fel az ott vásárolt felsőt,akkor szerintem sokáig szépek maradnak.én egy egyberuhát vettem ott 1,5éve, és még mindig ugyanúgy néz ki,mint a vásárláskor
2010. júl. 5. 10:41
 3/12 anonim ***** válasza:
76%

Első: az 1-2 év az igenis tartósnak számít. Mit vársz egy 3-4 ezres pólótól? :)

Örök életet?

Amúgy nem csúcsminőség, de ennyi pénzért nem is lehet örök darabokat várni.

2010. júl. 5. 11:19
 4/12 anonim ***** válasza:
31%
11:19 kicsit el vagy szállva. 3-4k egy pólóért az igenis sok ahhoz, hogy 1-2 év alatt tönkremenjen. Én 500 forintos pólókat hordok (nincs rajta márkajelzés), és évek óta jó. Kis szemléletváltás rádférne.
2010. júl. 5. 11:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó cuccokat árulnak.Én onnan vettem a cipőmet és a legtöbb gatyámat is (farmert és rövidet is) meg a legtöbb pólóm.

A gatyák nagyon jól bírják és rendkívül divatosak is.

A póloknál arra kell figyelni, hogyha nyomott matricaszerű mintásat veszel akkor azt mosásnál ki kell fordítani, és nem szabad száthúzni a mintánál mert akkor széttörik.

Az árak is egész jók szerintem ha össze akarod valamivel hasonlítani akkor Bershka vagy Springfield

2010. júl. 5. 11:48
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

11:21- es nem vagyok elszállva, de ez tényleg nem sok pénz. Persze relatíve.

Ezek a márkaboltok "fast fashion" üzletek, ami azt jelenti, hogy megveszed, szezonban hordod, szezon végén kidobod.

Így készítik a kollekciókat. Az, ha te 2 évig tudsz egy felsőt hordani, az már nagyon jónak számít. De ezek nem úgy készülnek, hogy évekig hordhasd (nekik abban mi a biznisz?).

A barátom Levi's farmere ami 30 ezer volt 1 év alatt munkásnadrággá avanzsált, annyira szétjött, kiszakadt, a 40ezres Replay farmere is alig 2 éves, kb. hetente egyszer veszi fel (nyáron a melegben meg szinte soha) és már több helyen szakad, vagyis inkább rojtosodik zsebnél stb.

Retroja is 1 év alatt tönkrement, szintén 30 ezer körül volt.

Akkor meg mit vársz egy 10 ezres nadrágtól?

4 ezres Reserved pólón a matrica 1 használat után megrepedt, elkezdett lejönni.

Szinte mindenhol ez a tendencia, és minden rosszindulat nélkül, ezektől a "márkáktól" nem is lehet többet várni.

Ha jót és minőségit akarsz menj és csináltass designer pólót személyre szabva, csak azok nem 4 ezerbe kerülnek majd, hanem minimum 10-szeresébe.

2010. júl. 5. 13:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem van onnét 4 pólóm, és nagyon szeretem őket:) az egyiknél, amelyiknek nem matrica van, a fekete minta kicsit fakult, mert sokat hordom:D de szinte észre sem lehet venni.
2010. júl. 5. 15:49
 8/12 anonim ***** válasza:
81%
Jó, hát ha a barátod 40 ezreket kiad egy nadrágra, akkor nektek tényleg nem lehet sok 3-4 ezer forint. Nekem sok, az olcsóbb 1-2 ezres felsőket is szívesen hordom (ugyanúgy lehet ilyen helyeken olcsóbbakat venni...). A kérdésre nem tudok válaszolni, de kicsit érdekes volt ez a válasz. Aki megengedheti magának, az örüljön, de ne vegye természetesnek, hogy mindenkinek annyi pénze van, hogy 3-4 ezer forint ne számítson.
2010. júl. 5. 16:23
 9/12 anonim ***** válasza:
szerintem ott vannak a legeslegjobb gatyák:) szeretem
2010. júl. 5. 20:35
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát akinek a 30-40k-s nadrágjai hónapok alatt szétjönnek és utána is veszi őket az megérdemli. Én 2-4k-ért szoktam farmert venni, és bírják 2-3 évig, intenzív használat mellett (mivel általában nincs több emberek között használható nadrágom 2-3-nál). Szerintem nem én vagyok a hülye :)
2010. júl. 5. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!