Pull and Bear-ről vélemények? MIlyen a minősége a ruháknak?
Bár jól néznek ki, nem túl tartósak a cuccok... Mármint nincs Zara-szinten, kb. Bershkásak.
Könnyen kinyúlnak v kifakulnak, 1-2 éven belül :(
Első: az 1-2 év az igenis tartósnak számít. Mit vársz egy 3-4 ezres pólótól? :)
Örök életet?
Amúgy nem csúcsminőség, de ennyi pénzért nem is lehet örök darabokat várni.
Nagyon jó cuccokat árulnak.Én onnan vettem a cipőmet és a legtöbb gatyámat is (farmert és rövidet is) meg a legtöbb pólóm.
A gatyák nagyon jól bírják és rendkívül divatosak is.
A póloknál arra kell figyelni, hogyha nyomott matricaszerű mintásat veszel akkor azt mosásnál ki kell fordítani, és nem szabad száthúzni a mintánál mert akkor széttörik.
Az árak is egész jók szerintem ha össze akarod valamivel hasonlítani akkor Bershka vagy Springfield
11:21- es nem vagyok elszállva, de ez tényleg nem sok pénz. Persze relatíve.
Ezek a márkaboltok "fast fashion" üzletek, ami azt jelenti, hogy megveszed, szezonban hordod, szezon végén kidobod.
Így készítik a kollekciókat. Az, ha te 2 évig tudsz egy felsőt hordani, az már nagyon jónak számít. De ezek nem úgy készülnek, hogy évekig hordhasd (nekik abban mi a biznisz?).
A barátom Levi's farmere ami 30 ezer volt 1 év alatt munkásnadrággá avanzsált, annyira szétjött, kiszakadt, a 40ezres Replay farmere is alig 2 éves, kb. hetente egyszer veszi fel (nyáron a melegben meg szinte soha) és már több helyen szakad, vagyis inkább rojtosodik zsebnél stb.
Retroja is 1 év alatt tönkrement, szintén 30 ezer körül volt.
Akkor meg mit vársz egy 10 ezres nadrágtól?
4 ezres Reserved pólón a matrica 1 használat után megrepedt, elkezdett lejönni.
Szinte mindenhol ez a tendencia, és minden rosszindulat nélkül, ezektől a "márkáktól" nem is lehet többet várni.
Ha jót és minőségit akarsz menj és csináltass designer pólót személyre szabva, csak azok nem 4 ezerbe kerülnek majd, hanem minimum 10-szeresébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!