Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány évig hordasz egy ruhadara...

Hány évig hordasz egy ruhadarabot?

Figyelt kérdés

Hétköznap viselt dolgokra gondolok, mint pl rövidujjú póló, pulóver, farmernadrág, nyáriruha, szoknya...

Nekem van olyan pólóm, amit már negyedik éve hordok, még mindig semmi baja, holott nagyon sokszor viseltem már.

Néha gondoltam rá, le kéne selejtezi, mert régi, de még csak bolyhosodni se kezdett sehol...

2019. ápr. 7. 11:50
1 2
 1/12 anonim válasza:
94%

Én addig amikor már látszik valami baja, kilyukad, bolyhosodik, megsárgul, stb., éeted... Én is hordanám még azt a pólót, hiszen látszik hogy semmi baja.

Bár én ilyenkor sajnos elkezdek szkeptikus lenni, hogy lehet csak én látom jónak még ezt a ruhadarabot, holott mások szerint már rég le kellett volna cserélni, ezt érdemes megkérdezni, hogy mások hogy látják. És akkor még lehet vacilálni, hogy érdemes-e pénzt költeni új ruhára, vagy jó-e még a régi. Egyébként belegondoltam, nem mindig kényelmesek az vadi új ruhák, van hogy már be lett járva a régi és az kényelmesebb. Sok kérdés, lehet, hogy ezért kérdeztél te is ':D

2019. ápr. 7. 12:21
 2/12 anonim ***** válasza:

Nekem van 10éves farmerom is.

Nagyon megtanultam vigyázni a holmimra, 5évente szoktam szelektálni.

2019. ápr. 7. 12:32
 3/12 anonim ***** válasza:
19%

Én most tartok egy tavaszi kabátommal a kilencedik évnél és az ujjainál,könyökénél már kezd foszlani,de nem zavar mert arra várok,hogy cafatokba lógjon mint a mai farmerok mert akkor én a rongyos kabátból csinálok majd divatot.

F/42

2019. ápr. 7. 13:46
 4/12 Metionin ***** válasza:
95%
Amíg hordható, nem nyúlik ki, nem fakul ki, nem szakad ki stb. Van olyan ruhám amit 4-5 éve rendszeresen hordok.
2019. ápr. 7. 15:58
 5/12 anonim ***** válasza:
26%
Örökzöld és nagyon nehezen található stílusos ruhákat hordok, így amíg le nem rohad.
2019. ápr. 7. 16:56
 6/12 anonim ***** válasza:
Van öt éves feldőm és tíz év3s nadrágim is.Amíg hordható hordom,utána befogom otthonra,amíg van benne cérna.
2019. ápr. 7. 18:30
 7/12 anonim ***** válasza:
A ma kapható ruhadarabok egy szezont jó ha kibírnak... Egyébként gyerekkoromban sok évig bírták a ruhák bolyhosodás, lyukasodás és kinyúlás nélkül. Most meg egy kímélő mosástól is úgy összemennek hogy alig jön rám.
2019. ápr. 7. 18:36
 8/12 anonim ***** válasza:

Ameddig tetszik, jó állapotú és beleférek.

Amit szívesen hordok és szép nem fogom csak azért kidobni mert x éve vettem.

2019. ápr. 7. 19:20
 9/12 anonim ***** válasza:
változó. van olyan, amit egy év után kidobok, de van olyan ruhám amit 4-5 évig hordok. sok ruhám van, ezért nehezebben nyúzom el őket.
2019. ápr. 7. 19:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Ameddig szét nem szakad, meg nem lesz nagyon rossz állapotú. Általában évekig hordok egy darabot, legtöbb ruhám 3-4 éve simán megvan, és még remélhetőleg sokáig bírja, de olyan is van, ami sajna szétjön pár hónap alatt :S Márkától meg ártól is függetlenül.
2019. ápr. 7. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!