Te milyen márkájú táskát hordasz és mennyibe került?
Figyelt kérdés
2019. febr. 8. 11:59
1/19 anonim válasza:
Már 4 éve lesz, hogy egy kinai boltban vettem egy taskat es azota is azt hordom. Semmi baja még
2/19 anonim válasza:
A Six-ben (bizsubolt) vettem kb 3 éve 12 ezerért. Imádom és még mindig tökéletes állapotú.
3/19 anonim válasza:
Anna Grace, 7000ft. Több táskám van épp ezt nyúzom.
4/19 Metionin válasza:
A nagyobbik Living dead souls-os, kb. 5 ezer volt anno akciósan, a másik ilyen laposabb, füzethordozótáska, noname, netről, 4 ezer volt.
5/19 anonim válasza:
Van több is, de amit leggyakrabban használok, az egy H&M-es, leárazva vettem 5kért. Eredetin asszem 13 volt.
6/19 anonim válasza:
Michael Kors,98.000volt amikor vettem.
7/19 anonim válasza:
Szerintem én leszek az első férfi válaszoló.
Adidas ZNE hátizsák. 22 ezer volt. Nyáron vásároltam.
8/19 anonim válasza:
Én is férfi válaszoló vagyok
Everhill hátizsák, 2-3 éve használom napi szinten, 2500 forint volt.
9/19 anonim válasza:
Tobbnyire hatizsakot hordok, mert bele kell ferjen a nagy ipad es egy a/4-es rajztomb, kb egy honapja egy Killstart vettem, akcioban 15 ezer korul volt. Az anyaga jo, de kivancsi vagyok, hogy a pantok meddig birjak majd, mert nalam az a gyenge pontja a taskaiknak.
Szaladgalos bevasarlos vaszontaskat Redbubble-rol rendeltem legutobb, mert cuki volt a mintaja, az 5 ezer korul lehetett.
10/19 anonim válasza:
Vera Pelle, használt oldalról vettem 8000-ért. 3 éve vettem, szép még.
Illetve egy mango táskát 9 ezerért vettem 4-5 éve, már azt kezdem elnyűni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!