Hol van Székesfehérváron rocker ruházati üzlet? (főleg kiegészítők, polók, együttes polók érdekelnek) Meg amibe így az alternatív rock (Kispál, Kiscsillag,30Y is beletartozik, poló, ilyesmik)
Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 17:18
1/8 anonim válasza:
huhh. enm jut eszembe a bolt neve... de a budai úton van egy ha jól tudom. egyika viniczai cukrászda oldalában...onnan elindulsz az interspar fele. és a viniczai cukrászda utáni első buszmegállónál...bár ez lehet megszűnt..nemtudom
a másik.szintén a budai úton van...( bár lehet ez ugyanaz mint amit leírtam cska elköltöztek):D...szóval eza másik oldalon a távirda utca srakán..azthiszem aza távirda...:D remélem.szóval a sarkon valahol:D
2/8 A kérdező kommentje:
A Ciánkálira (Távirda utca) és a Kriptára (Budai út) gondolsz?:) Te voltál már valamelyikben, szted melyik a jobb, nagyobb választék? (vagy pusztán csak jól informált vagy?:))
2010. júl. 4. 21:01
3/8 anonim válasza:
hát igazából:) jól informált vagyok:D nem iylen stílusú csaj vagyok:D na akkor valami jól rémlett azért:D
bocsi ennyit tudtam segíteni:):D
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséged!:)
A rockpince nem győrben van csak?
2010. júl. 5. 15:33
6/8 anonim válasza:
De igen, az üzlet Győrben van, de lehet neten is rendelni. Fenn van minden választék az oldalon.
7/8 anonim válasza:
ciánkáliba nagyon sok és jó cucc van, de förtelmes és kiállhatatlan az eladó.
8/8 A kérdező kommentje:
Jó kilátások.:S:)
Bááár...nem az eladó miatt akarok odamenni.:D
2010. júl. 9. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!