Szerintetek jó Rock együttes a EUROPE?
Figyelt kérdés
Légyszi csak akkor írj ha ismered a bandát,vagy legalább egy számot tőlük :D.
Gondolom a "the Final Countdown"t ismeritek páran.
18/F
2011. aug. 26. 22:05
1/8 anonim válasza:
icc dö fájnöl kántdán tü-rü-rü-ttü-tűűű :D :D
igen, szerintem jó
2/8 mbalage válasza:
A 80-as évekbeli munkásságukat ismerve, a maguk glam műfajában nagyon jók voltak.
Hogy most mit csinálnak, azt bevallom, nemtom. :)
3/8 anonim válasza:
Tulajdonképpen csak a "Final Countdown" volt igazán nagy dobásuk, de az aztán hatalmas. Anno rongyig hallgattam a lemezt!:)
4/8 anonim válasza:
Meghallgatom őket de nem a kedvenceim.. Vannak szerintem jobb rock bandák is
5/8 barta kinga válasza:
igen nagyon jó együttes az europe a kedvencem és mindegyik szamuk nagyon jó már 1986 óta vagyok a rajongójuk és nagyon szeretem az europe együttest szetetlek joey tempest
6/8 anonim válasza:
Szerintem az egyik legjobb banda, amely a rock fénykora óta egyben van :) Ráadásul szerintem a Hero c. számából is világsiker lett volna :)
7/8 anonim válasza:
a Europe a legelismeretlenebb zenekarok egyike, mindenki a TFC-vel és a Carrie-vel azonosítja őket, de millió más munkájuk van, ráadásul, amit a 2000-es évek reunion óta csinálnak, az igazi mestermű a szó legnemesebb értelmében, elhagyták a glamm-et és a csillogást és olyan minőségi bluesrock-ot tesznek le az asztalra, amit a LedZepp óta nem hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!