Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A héten már hordanátok balerin...

A héten már hordanátok balerina cipőt?

Figyelt kérdés
Aki hordja nem fázik benne?

2019. ápr. 3. 13:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Az öltözködés és a személyiség nem függ össze"

De.

Bár azt nem vitatom, hogy akadnak olyan gyámoltalanok, akik csak a másik végletig jutnak: kizárólag másokat majmolnak, akárhogy is néznek ki benne.

2019. ápr. 8. 20:20
 22/23 cameronmonaghanbabee ***** válasza:

A macinacit nem szeretem. Szoknyát meg farmert is szoktam hordani. Attól, hogy heti 2x-3x felveszek cicanacit az nem a világvége.

Nem azért hordom, hogy csak megbámuljanak a pasik. Bár szingli vagyok, úgyhogy tök mindegy lényegében.

Ha hihető, ha nem, tartós kapcsolatra vágyom nem csak a bámulásokra.

Mondok egy példát, pont ma történt. Farmerba(!) meg ujjatlanba mentem (nem csak én mentem így, valaki rövidgatyát is felvett, nálunk meleg volt) és jött szembe 43 év körüli pasi, éreztem hogy néz, aztán köszönt is(nem, nem ismertem). Szóval lényegében mindegy mit veszek fel, megbámulnak így is-úgy is. Sőt sminkem is visszafogott volt.

Szóval én így érzem jól magam.

2019. ápr. 8. 20:39
 23/23 anonim ***** válasza:
Nekem jól mutat a sonkás comb, és a nagy segg is leggingsben! 🥰🥰🥰🥰🥰
2022. aug. 6. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!