Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kinek van ilyen harisnyája?

Kinek van ilyen harisnyája?

Figyelt kérdés
Vagy szerintetek érdemes ilyesmit venni?

2019. márc. 5. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Milyen? :S
2019. márc. 5. 12:32
 2/5 A kérdező kommentje:
2019. márc. 5. 12:33
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Nekem hasonló van de az nem pamuttalpas.

F/42

2019. márc. 5. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Én akarok ilyent venni,szerintem érdemes.
2019. márc. 5. 21:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Én próbáltam, de nem jött be. Egyrészt aránytalanul drága, másrészt kényelmetlen, ha eltekeredik menet közben, ráadásul szerintem nem valami esztétikus, ha nincs rajta cipő. Meg pár használat után csúnyán beszürkül, mintha szutykos lenne. Meg nekem elég furcsa érzés volt, h a talpamnál tökre érződik az anyag, de a lábfejemnél már nem. Egyedül csizmához volt jó, mert nem kellett rá zoknit húznom. Igazából egynek nem rossz, de szerintem annyit nem ér, mint amennyibe kerül, úgyhogy én biztos nem fogok ilyet hordani, de biztos sokan lesznek akiknek jó lesz, ha másért nem is, de azért mindenképp, h ott van a tudat, h ez azért mégsem egy sima (ciki, idejét múlt) nylon harisnya.
2019. máj. 18. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!