Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A héten már hordanátok balerin...

A héten már hordanátok balerina cipőt?

Figyelt kérdés
Aki hordja nem fázik benne?

2019. ápr. 3. 13:50
1 2 3
 11/23 cameronmonaghanbabee ***** válasza:
91%

8as miniszoknyával mi a nagy baj? Én mondjuk veszek fel alá szilonharisnyát, akár még télen is, ha olyan eseményre megyek.

Attól, hogy te fázol más még nem.

2 hete vasárnap voltam Budapesten, ujjatlanba meg cicanaciba melegem volt!

2019. ápr. 4. 12:07
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Akkor nyáron még sok bajod lesz.
2019. ápr. 4. 15:58
 13/23 anonim ***** válasza:

#11: Harisnyával oké, de én nélküle láttam majdnem az összeset.

Az a baj,hogy reggel max. 5 fok van még, de nekik fontosabb,hogy néznek ki,mint az,hogy befagy a pichájuk.

Legtöbb esetben arról van szó, hogy az emberek meg akarják mutatni,ők a janik,mert felveszik a rövidnadrágot meg a papucsot akkor is, ha mellbimbójuk átszúrja a pólót.

2019. ápr. 6. 17:08
 14/23 anonim ***** válasza:
75%
Ui.: A cicanaci utcai viselése közönséges.
2019. ápr. 6. 17:09
 15/23 anonim ***** válasza:
81%
14, hülyeség, délamerikában teljesen alap öltözék a leggings, akár magában hordva, ki emelje az alakot.
2019. ápr. 7. 16:28
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Ja különösen az ott nagyon gyakran előforduló nagy seggüket, meg sonkás combjukat. Szánalmasan néznek ki.
2019. ápr. 7. 17:11
 17/23 cameronmonaghanbabee ***** válasza:

Hát én csak harisnyával hordom mondjuk..

cicanacit majdnem minden lányon látni amúgy meg xd

Inkább leszek közönséges, de nem fogok csak azért mást hordani, mert 1 valakinek nem tetszik. Nekem tetszik és kényelmes is.

A sonkás comb tényleg rossz, de vékony combbal nagy fenékkel jól néz ki valakin.

2019. ápr. 7. 22:01
 18/23 anonim ***** válasza:
#17: Nem csak egy valakinek nem tetszik,hanem alapjában véve közönséges. Kérdezz meg bárkit, aki ért a stílushoz. Lehet,hogy szexi,de közönséges. FŐleg,hogy te a vékony combodat meg a kerek sgged miatt veszed meg, mivel ezt írtad. Egy hölgy nem mutogatja így magát, csak egy olyan,mint te.:)
2019. ápr. 8. 18:46
 19/23 cameronmonaghanbabee ***** válasza:
42%

Én nem tartom kihívónak egyáltalán. De akkor bárki olyan miatt, mint te nem fogok csak azért mást hordani, mert ti nektek nem tetszik. Én ezt szeretem és kész.

És attól, hogy felmerek venni cicanacit még nem leszek r*b*nc. Az öltözködés és a személyiség nem függ össze. És bár nem írtad le a r*b*ncot tudom, hogy arra gondoltál :)

Képzeld nem csak a pasik miatt csinálom. Néha nem is érdekelnek, legtöbb ostoba, ennyi.

2019. ápr. 8. 19:48
 20/23 anonim ***** válasza:

#19: Az öltözködés nem tükrözi a személyiséget? Ez most vicc,ugye? NAgyon sok mindent elárul rólunk, nem is sejtenéd,mennyi mindent.

Ha a kényelem miatt vennéd fel,akkor macinacit vagy szoknyát hordanál, ezek sehol sem feszülnek. Egy farmernadrág is lehet kényelmes,sőt.

Te a pasik miatt hordod. Az ilyeneknek jön be titkon,hogy megbámulják a bunkó férfiak. 18-nál te sem lehetsz több.

2019. ápr. 8. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!