Nektek hány cipőtök van egy szezonra? Elsősorban a keresőképes emberektől kérdezem.
Nekem amióta élek mindig egy volt. Egy tavaszi-őszi, egy téli, és egy nyári.
Most vettem a meglevő sportcipőm mellé még egyet (8000 ft-os tételekről beszélünk), anyámnak elmondtam, és totál kiakadt, hogy minek, meg hogy szórom a pénzt... nagyon rosszul esett igazából. Ennek kapcsán merült fel bennem a kérdés
2 pár airmax
2 converse
1 Adidas superstar
1 hilfi szandal
1 lakkcipo (fűzős)
1 sima deichmannos fekete koromcipo
1 barna lovaglo bakancs amit utcára hordok
1 hh bakancs
1 teniszcipo
1 futocipo
1 telitalpu bokacsiz
Ez így összesen rengetegnek hangzik, de főleg learazaskor, vagy outmetekben veszem őket, 20 ezer ftnal egyik sem volt még drágább. De a legtöbb 8 és 12 ezer Ft között van. Futó és teniszcipot évente cserélem, a többit nem kell, pl a HH már 4 éves, agyonhordott de újnak néz ki. A felcipokbol/sportcipokbol van a legtöbb, mert azokat használom a legtöbbet, napi kB 20 ezer lépést megteszek, nem mindegy, hogy miben.
Anyud kicsit smucig, ha valaki csak egy pár cipőt hord állandóan, jobb évente cserélni, mert elkoptatja a talpát elég hamar, az izuleteid meg a gerinced pedig hálás lesz, ha normális cipőt hordasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!