Nektek hány cipőtök van egy szezonra? Elsősorban a keresőképes emberektől kérdezem.
Nekem amióta élek mindig egy volt. Egy tavaszi-őszi, egy téli, és egy nyári.
Most vettem a meglevő sportcipőm mellé még egyet (8000 ft-os tételekről beszélünk), anyámnak elmondtam, és totál kiakadt, hogy minek, meg hogy szórom a pénzt... nagyon rosszul esett igazából. Ennek kapcsán merült fel bennem a kérdés
Nő vagyok, így kb 2-3 van minden szezonra, ami igazából a telet és a tavasznyàrőszt(így egybe, mert kb ugyan azt szoktam hordani) jelenti nekem +alkalmik.
Szerintem 2-3 pàr mèg nem jelent felesleges kiadàst, hiszen nem csak 3-4 hónapig tudod viselni, hanem a következő évben is.
Ami ténylegesen gáz az nővérem. Neki 42 pár cipője van. Na ő szórja feleslegesen a pénzt...
Van 2 sport cipőm, meg szanádlom a tavasz nyár-ra
Öszre boka csizma, vagy akkor is hordom a sport cipőt
Télen 1 bundás bakancs
Van vagy 3 téli (elegáns, hótaposó meg normál bőrcsizma). Átmenetre van 3 (két utcai sportcipő, egy bőr félcipő), nyárra pedig rengeteg, lapos papucsok, szandálok gramadája, minden színben. Ehhez még van 1 pár alkalmi magassarkúm, egy pár futócipőm, és egy olyan magassarkúm, ami egyszer volt rajtam a világtörténelemben, gyönyörű, de hordhatatlan. Érzelmileg támogatott darab. Otthonra Crocs meg mamusz.
Ennyi.
Köszönöm, hogy írtatok!
42 pár, te jó ég, ez mar tenyleg a durva kategoria :D
4 vászon sportcipő
3 sportcipő
4 szandál
2 bokacsizma
2 téli csizma
1 magassarkú (alkalomra)
Legalább kettő kell egy szezonra, arra az esetre, ha tönkremegy.
25l
Nő vagyok, és cipőmániás. Nagyon sok cipőm van, sok olyan ami még a dobozában van, sosem hordtam. Jelenleg ami használatban van azok a következők.
- 4 Nike cipő.
- 1 dr.martens piros boka cipő.
- 3 lapos talpú szandál
Mint írtam én cipőmániás vagyok.
- 2 magas sarkú
- 2 zárt körömcipő
- 2 gladiátor szandál
- 1 adidas cipő (ezdésre)
De fent a szekrényben dobozban van 2 dr. Martens magas szárú bakancsom ( az egyik rózsa, ami másik cseresznyevirág mintás) legalább 5-6 doboz szandál (szép strassz kövesek , mert szeretem őket) 3 csizma. Legalább 5-6 Nike, puma, adidas sportcipők..
Azért van ennyi, mert mindig belefutok az akciósokba, vagy olyanba amire azt mondom, hogy "ÓÓÓ ez kell nekem, nem is olyan drága) Mint írtam én cipőmániás vagyok. De egyben jószívű is, mert ha valamelyik megtetszik az unokahúgaimnak ( 15-17-19 évesek) mindig örömmel odaajándékozom nekik. Mindenki boldog. A lányok azt kérik el amibe beleszeretnek, én meg újra kiélhetem a cipővásárlási szenvedélyemet.
45/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!