Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Néktek a Kínaid farmer meddig...

Néktek a Kínaid farmer meddig bírja? Hol tudnék strapabíró farmert venni ami lehetőleg magasított derekú és nem szakad el 1-2ev után?

Figyelt kérdés
2019. márc. 28. 09:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kínai is meglepően soká bírja, 1-2 évet mindennapos viselés mellett is akár.

De árban már sajnos lassan ott vannak, mint a plázások.

2019. márc. 28. 10:05
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

"nékem" kínaiból nincs farmerom. mert vagy alig találni olyat ami nem leggings, ha nem az akkor vékony az anyaga, nem is igazi farmer, vagy van rajta valami gusztustalan minta, glitter, strasszkő vagy szakadás. nem is emlékszem mikor tudtam utoljára normálisat venni kínaiban, már rég fel is adtam.

strapabírót jobb minőségű márkás boltban tudsz venni amúgy.

2019. márc. 28. 10:49
 3/4 Metionin ***** válasza:
100%
Kínais nekem simán bírja addig mint bármilyen plázás. Sőt van olyan plázás farmerom ami 1 év után kifakult, a kínais verziója meg 3 éve megvan és ugyanolyan fekete mint volt.
2019. márc. 28. 12:48
 4/4 anonim ***** válasza:
1-2 év az neked kevés??? Egy plázas atlagbutikos farmer se bírja tovább 1.5-2szeres árért.
2019. júl. 18. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!