Lányok, veletek is gyakran van így?
Régen nem volt sok ruhám, csak egy nadrágom, 3-4 pólóm meg egy pár cipőm, így nem okozott gondot, mit vegyek fel, mert nem volt miből válogatni.
Aztán kicsit javult a helyzet anyagilag, illetve felfedeztem magamnak a turit :)
Nincs sok ruhám, azok is csak kombinálható alapdarabok, az egyedüli, ami mintás, az egy hímzett pulóver, pár virágmintás felső, illetve egy pöttyös szoknya.
A többi ruhám teljesen egyszínű. Jóformán az összes felsőm fel tudom venni az összes szoknyámmal/nadrágommal.
Valahol ez is a probléma gyökere.
Ma felvettem egy világoskék farmert egy fekete pólóval. Aztán úgy gondoltam, nem az igazi. Farmer csere, póló csere, megint nem. Akkor legyen az első farmer a harmadik pólóval. Nem, inkább az ötödikkel. Nem, nem ilyen a hangulatom. Legyen inkább a harmadik farmer az első felsővel. Nem, ez sötét. Legyen mégiscsak az első farmer a negyedik felsővel...És így tovább perceken át, majd 20 perc múlva megint ott állok a tükör előtt a világos farmeremben a fekete felsőmmel, ahogy legelőször is felöltöztem, mert mégiscsak az lesz a jó.
Ékszereket emiatt nem is hordok, csak egy virágos nyakláncom van, ami szinte mindenhez megy. Egyedül fülbevalóból van több, de csak egy pár ezüst szívet hordok, mert különben azokat is estig variálnám.
A sminkem mindig egyforma (BB krém, korrektor, szempillaspirál, színtelen ajakápoló), mert ezzel is elmenne a fél életem, ha rúzst kéne választani.
Más is van ezzel így?
25l
Én azt csinálom, hogy minden ruhadarabomhoz van egy outfitem, pl a fekete topomat csak a piros kockás nadrággal hordom mert feketével uncsi, a sárga felsőmhöz mindig ugyanazt a blézert veszem fel+fekete nadrágot, stb. Szóval ránézek egy blúzra, tudom hogy mivel szoktam hordani, és ha nekem ahhoz a felsőhöz van kedvem, akkor a hozzáillő nadrágommal veszem fel, és így nincs ilyen problémám hogy mit vegyek fel.
Viszont nekem sok különleges ruhám van, talán a fekete farmerom az egyetlen ami tényleg mindenhez megy, de így azzal tudom hordani a színes mintás felsőimet.
Ékszereim nincsenek színesek, mindennap ezüst fülbevaló, van egy kisebb meg egy nagyobb, ezüst óra és gyűrű, meg vannak ezüst karkötőim és egy nyakláncom. Aranyból is kb ennyi van, de azokat ritkábban hordom. Ezek mind mennek a ruháim stílusához, szóval ezeket mindig hordom.
Nekem a sminkem sose egyforma, gyűjtöm a sminkcuccokat, alapozó, korrektor,púder,bronzosító, pirosító, highlighter, szemöldök, szemsmink, rúzs, minden :D Ezt mindig a kedvemhez igazítom, de szerintem jobb ha mindig egyforma a sminked, csak nekem gáz lenne ha a 30 rúzsból mindennap ugyanazt használnám, meg ha nem vagy ilyen mániás akkor tök fölösleges ennyi. :D
Viszont a hajam és a parfümöm mindig ugyanolyan.
Szóval ez szerintem tök okés, és sokan vannak így ezzel, ismerőseim közt is vannak ilyenek. De én így azt javasolnám, hogy minden felsődhöz társíts egy nadrágot, és akkor könnyebb lesz elkészülni.
Velem is ez van. Este úgy alszom el, hogy kigondolom másnap mit fogok felvenni, de mikor reggel erre kerül a sor, meggondolom magam. Általában reggelre tök más hangulatban vagyok. Aztán még 20 percet ruhacserélgetéssel töltök, kapkodok, elkések.
Ékszerek... majdnem minden nap ugyanaz a fülbevaló: bal fülemben 2 ezüst színű karika és egy tragus (ezt ki sem tudom venni), jobb fülemben egy ezüst színű karika és fent egy helix (ezt az egyet szoktam cserélgetni). Nyakláncot nem hordok, gyűrűt sem (mert nem találok olyat, ami tetszene). Karkötőm egy van, amit egy külföldi barátnőmtől kaptam, ezt is csak ritkán veszem fel, mert elég élénk piros színe van:D
Cipőből 2-3 pár van, ezeket szoktam cserélgetni.
16L
Ezert hordok csak feketet :D
Amugy meg igy se konnyebb, minden reggek meghulyulok, hogy melyik ruhahoz melyik kardigan, szoknyahoz felso, arrol nem is veszelve, hogy en szeretem a kiegeszitoket, oveket, nyaklancokat.
néha, de van egy app a telómon, amibe a ruhatáram nagyrészét vagy az azokhoz hasonló ruhákat feltöltöttem, és vannak bekészítve outfitek, hogyha nem lenne ihletem, és a kép alapján eldöntöm, hogy ma milyen hangulatom van, aztán maximum variálok
néha érzem úgy, hogy semmi sem fejezi ki jól a stílusom, de ha valamiben azt érzem, hogy ez nem én vagyok, ez túl sokat mutat, ez nem áll jól, akkor veszek mást, sose jövök már el úgy itthonról, hogy ne érezzem magam jól a bőrömben
de azért ennyire nincs így, látom hogy ketyeg az óra, és menni kell :D
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!