Lányok, ha hordtok hasfalat mutató topot, milyen alkalmakkor teszitek? Milyen gyakran teszitek? A többi lány közül, akit ismertek, mennyien hordanak szintén? (F)
Én már nem.
Egy nyarat jártam úgy, teli jött a kilátszó rész anyajeggyel, azóta nem járok.
Az nem jó.
(Privátban küldtem a kérdést.)
Én régen is hordtam, és most is hordok. Utoljára kb tizenpár évvel ezelőtt volt ez nagy divat, akkor voltam általános iskolás (5-8. osztály) Aztán eltűnt ez a mánia. Most újra visszajött. :)
Ez egy stílus. Egyébként csakis szabadidős alkalmakkor hordom. Munkahelyre másképp öltözködöm.
Levágott topot csak magas derekú nadrággal szeretek úgy, hogy max 1-2 centi látsszon ki a derekamból. Nem szeretem a hasam mutogatni, az időm nagy részét egyetemen töltöm, szerintem nem odaillő dolog, az ilyesmi se a rövid p-csagatya vagy a miniszoknya; szórakozóhelyre mondjuk vagy egyéb szabadidős tevékenység során hordok ilyesmit a fenti feltételek mellett.
Az pedig, hogy alacsonyabb derekú alsóval felvenni... nagyon kevés esetben tetszik. Edzőterembe, otthonra oké, de én utcára nem venném fel, az biztos.
Az ismerőseim sem hordanak ilyesmiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!